facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WK Installatie

WK Installatie

Geschiedenis

Wesley Keeris Installatietechniek is een allround installatiebedrijf dat onder andere werkzaamheden uitvoert met betrekking tot gas, water, CV, ventilatie, zinkwerk en service en onderhoud.

http://www.wkinstallatie.nl

Adres: Hooge Akker 15, 5661 NG Geldrop
Telefoonnummer: 040-2855443
Stad: Geldrop
Route: Hooge Akker 15
Postcode: 5661 NG



op zoek naar gerelateerd: Loodgieter Geldrop, Installatiebedrijf Geldrop
Recensies
Bij het eerste bezoek had ik al twijfels maar ja, veel keuze heb je niet in deze tijd. Er werd niet naar me geluisterd maar wel heel veel beloofd. En van die beloftes kwam niets van terecht. Ik kan er een boek over schrijven maar ik zal het laten bij: afspraken nooit maar dan ook nooit nakomen, beschadigingen aan huis niet opgelost, enorme vuiligheid in de hal van het appartement en niet de vooraf gesproken ingang gebruikt, slecht stucwerk, anderhalve dag zonder toilet ondanks dat dit maar een paar uur zou duren, hele verbouwing in meerdere keren gedaan waardoor alles langer duurde dan voorzien, slechte communicatie en over het algemeen heel middelmatige kwaliteit voor een forse prijs.
Een installatiebedrijf zoals het hoort: op tijd volgens afspraak, werken netjes, zijn precies, denken mee en vriendelijk. Zoek je een installatiebedrijf? Bel Keeris! Nee, ik werk er niet .
Ketel laten verhangen en verschillende aansluitingen uit 1975 laten vernieuwen. planning was een beetje ongelukkig maar heel erg net werk! noot: de vul slang had ik zelf aangesloten
Goede service en komen ondanks de winter drukte snel langs. Wat problemen gehad met de verwarming op de zaak. Ondanks de wirwar van verschillende de leidingen en aansluitingen is het probleem opgelost. Raad dit bedrijf ten harte aan. Ze denken met je mee en lossen de problemen op.
Alleen maar positieve ervaringen! Hebben bij ons de verwarmingsketel verhangen, een nieuwe badkamer aangelegd, een airco geïnstalleerd en gisteren verwarmingen verplaatst. Vriendelijke mensen die echt dat stapje extra voor je doen en van hun werk houden. Leveren altijd vakwerk! En mocht er iets toch niet goed werken we hadden wat problemen met de airco, dan komen ze dat snel verhelpen!
Prima service: aardig personeel, nemen ook de tijd om vragen te beantwoorden en lossen evt. problemen goed op. Ik heb een onderhoudscontract op mijn ketel wat ook prima bevalt.
Offerteaanvraag begin september 2018 en pas half november 2018 een reaktie met excuses van het niets laten weten en de vraag of er nog een aanbieding gedaan mag worden... wat denk jezelf??? Ronduit slecht: dit soort firma's hebben hun zaken niet op orde en hier zal ik dus geen opdracht meer neerleggen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid