facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WK Advocaten

"WK Advocaten is een landelijk opererend advocatenkantoor gevestigd in Haarlem. Onze specialisaties zijn arbeidsrecht, letselschade en strafrecht"
Adres: Kenaupark 24 , Haarlem 2011 MT, NL
Telefoonnummer: 023 710 0022
Stad: Haarlem
Route: Kenaupark 24
Postcode: 2011 MT



op zoek naar gerelateerd: Anthony WK, Willemsen Advocatuur
Recensies
Jos Willemsen is een echte professional! Hij is kalm en motiverend. Wij hebben een goede samenwerking gehad en een positief resultaat behaald. Jos, nogmaals bedankt!
Robert heeft ons snel en super goed geholpen. Hij heeft ons bijgestaan bij een belangrijk onderdeel voor mij en mijn partner wat het leven compleet zou veranderen als dit zou lukken. En dit is gelukt! We zijn hem enorm dankbaar en kunnen hem alleen maar van harte aanbevelen aan iedereen. Fijne en snelle communicatie, hij doet wat hij zegt, hij is open en eerlijk. Wij zijn Robert dankbaar en vinden daarom een goede review het minste wat we kunnen doen!
Zeer tevreden over de prettige en professionele samenwerking die wij hebben gehad. Dhr. Willemsen heeft mij kundige en efficiënte ondersteuning geboden tijdens mijn arbeidsconflict. Zijn grote mate van professionaliteit en betrokkenheid hebben geleid tot een zeer goede uitkomst van deze zaak. Een hele fijne samenwerking die ik erg kan waarderen. Nogmaals bedankt!
Ik wil hierbij Robert bedanken, na dat hij een klaagbrief had opgesteld voor mij hebben ik mijn rijbewijs eerder kunnen terug krijgen. Robert heeft mij laten zien waarom WK advocaten het verschil maken tussen andere advocaten, Robert is zijn beloftes altijd nagekomen en denkt eerder aan de klant. Bedankt Robert Mijn dank is groot.
Ik heb een hele mooie en prettige samenwerking gehad met WK Advocaten. Met name Anthony Leigh. Hij staat je van begin tot eind bij. Snelle reactie en hele goede communicatie. Als hij er een dag niet is of kan dan regeld hij ook een hele goede vervanger. Dus als je even klem komt te zitten met wie dan ook even WK ADVOCATEN BELLEN . GOD BLESS ,LIEFST WENSLEY
Na een vervelende situatie rondom een VSO vanuit de werkgever heeft Robert van Zuijlen mij enorm bijgestaan en geholpen, waarna we uiteindelijk een hele goede overeenkomst hebben weten te bereiken. Robert luistert erg goed naar zijn cliënt en handelt zeer adequaat. Enorm bedankt!
Echt goed geholpen met de vaststellingsovereenkomst door Robert van Zuijlen WK advocaten. Hij heeft een mooie deal eruit gesleept en nam geen genoegen met voorstel! Hulde en bedankt nogmaals.
Heel fijn kantoor om mee samen te werken. Grote complimenten voor Anthony Leigh en natuurlijk alle collega's van WK Advocaten!
De heer Robert heeft mij van het begin tot eind van de procedure bijgestaan en goed geadviseerd. Samen hebben we ook bereikt wat eigenlijk in de eerste instantie als onmogelijk werd beschouwd, namelijk: vrijspraak van alle aanklachten. Bedankt voor het goede advies Robert.
Robert van Zuijlen heeft mij geholpen in een moeilijke situatie met mijn werkgever. Hij heeft mij alle ruimte gegeven en vroeg altijd om goedkeuring, voordat hij een e-mail en/ of bericht vanuit zijn kant naar mijn werkgever ging. Hij gaat proffesioneel te werk en doet ook zeker zijn best om er het beste uit te halen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid