facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Witte Paard

Witte Paard
Adres: Gildeweg 2 , Nootdorp 2632 BA, NL
Telefoonnummer: 015 310 9180
Stad: Nootdorp
Route: Gildeweg 2
Postcode: 2632 BA



op zoek naar gerelateerd: 70 80 Party Witte Paard Nootdorp, Witte Paard 80 Party, Witte Paard menukaart, Eigenaar Witte Paard Nootdorp, Het Witte Paard Restaurant, Witte Paard Nootdorp agenda, Witte Paard Rotterdam, Witte Paard Wekerom menu
Recensies
Op 21 januari hier naar een '70-'80-'90s feest geweest. Het was geweldig!
Prima voorbereiding en een Topfeest gevierd! Het diner was lekker, de bediening tijdens het diner en tijdens het feest was vriendelijk, de feestzaal was goed verzorgd. Manon en haar team ontzorgen en doen echt hun best om de avond goed te laten verlopen. Een dikke aanrader!
Genoten vandaag.jaarfeest onze vereniging. Zaal heel leuk aangekleed. Koffie met gebak. Allerlei hapjes heel goed verzorgd. Lekker gegeten. Aardig personeel. Kom graag terug.
We hebben genoten tijdens de bruiloft, waar wij als gasten aanwezig waren. De sfeer was prima en alles was goed verzorgd, ook de hapjes tijdens de receptie en het buffetdiner waren goed verzorgd. Kortom een hele leuke dag gehad.
Prachtig en ideaal gelegen locatie. Alles is bespreekbaar Vele gasten van ons gingen de deur uit met vele gegeven complimenten
Goed verzorgde avond met heerlijk eten en zeer vriendelijk personeel. Prachtige locatie.
Bediening is goed opgeleid Zeer accuraat Toiletten zijn schoon Hebben een geslaagd personeelsuitje geregeld Gratis grote parkeerplaats Bedankt!
Als gast op een feest geweest. Wat een fantastische locatie. Bediening vriendelijk en snel. Gratis parkeren. Heerlijke hapjes en grill lekkers. Kortom een echte aanrader!!
Kom hier regelmatig voor de zeer gezellige feestjes. Met Tim en Faab en DJ Ron in de andere zaal met de muziek video's welke door alle tijden heen gaan. Altijd een prima sfeer, normale drank prijzen en entree!
Super mooie locatie voor een feest!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid