facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Witte Huus

Adres: Langestraat 11, 7047 AN Braamt, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-28568605
Stad: Braamt
Route: Langestraat 11
Postcode: 7047 AN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jan Klaassen Dromenland Jan Klaassen Dromenland 602 meter We hebben een paar hele leuke dagen gehad met onze kinderen en kleinkinderen. Alles w...
Recensies
Eten is hier prima, personeel is vriendelijk, maar qua inrichting en indeling doet het meer aan een cafetaria/eetcafe met bar denken. Tafeltjes zijn niet vlek- of kruimelvrij. In dezelfde ruimte is ook de bar. Daar stond de tv aan, er was voetbal op en het was nogal luidruchtig.
Hier vandaag geweest met social deal. Was een beetje huiverig n.a.v. de recensies, maar het eten was heerlijk. Vooraf koffie en thee met appeltaart. De thee smaakte wat naar koffie en het theeglas had geen oor, daardoor lastig om heet te drinken omdat je je vingers brandde. De appeltaart was lekker.. Hoofdgerecht voor ons schnitzel/ biefstuk met friet en salade was ruim voldoende. Een dieetaanpassing was geen enkel probleem en werd ruim aan voldaan. Lekker friet en royaal mals vlees. Bediening was beetje traag, maar het was dan ook erg druk en maar 1 serveerster. Voor ons was het een ruim voldoende en zéker voor dit bedrag!
Goed eten, redelijke prijs, leuk lokaal
Bij binnenkomst kwamen we een café binnen waar een aantal mensen aan de bar zaten, de tv stond redelijk hard aan en men was voetbal aan het kijken. Het bargedeelte en het zogenaamde "restaurant" liepen in elkaar over en daar zat geen afscheiding tussen. Wij vinden het in ieder geval geen restaurant maar meer een eetcafé. Absoluut geen inrichting voor een restaurant. De ontvangst door de dame was zeer vriendelijk en we mochten zelf een plaats uitzoeken. De tomatensoep was erg lekker. Zigeunerschnitzel met frites en salade als hoofdgerecht. Schnitzel smaakte prima maar was wel wat aan de slappe kant, de paneerlaag viel er vanzelf al af. De salade was meer een garnering dan een salade. De sorbet als afsluiting was prima. Al met al, vlotte bediening, vriendelijk personeel en het eten goed voor snackbar/eetcafé maar niet voor een restaurant. Ook ontzettend luidruchtig met geschreeuw en gejuich door de voetbal wedstrijd op tv. Rustig eten was er dus niet bij. Voor ons niet voor herhaling vatbaar!
Bediening was 1 vrouw die alles moest navragen. We hadden een social deal maar de hamburgers waren op 1 na op. Vis van de dag wist ze niet wat het was, moest ze navragen. Was er ook nog maar 1 van. Wc papier was op en zelfs de bon was het laatste stuk van de rol. Werkte op onze lachspieren. Geen latte macchiato nemen, totaal geen melkschuim en was echt niet lekker. Hoofdgerechten waren wel goed te eten. Leuke wandeling gemaakt.
Heerlijk gegeten, flinke stukken vlees, lekkere frietjes en geen probleem om het gerecht naar dieet aan te laten passen. Enig minpunt was de thee. Deze zat in een glas zonder oor en kon dus niet heet gedronken worden. Het water voor de thee smaakte naar koffie, maar de bijbehorende appeltaart was zalig.Service: 5/5
Super onvriendelijk en werden naar huis gestuurd naar een online reservering met de dinercheque met de mededeling hier doen wij niet aan mee... weg bon... geen enkel begrip/vriendelijkheid/coulance, zonder probleem liet hij ons gaan... ongelofelijk. hoeveel moeite wil je doen om 6 mensen die komen eten binnen te houden.
Niet bijzonder goed, maar ook niet slecht. Voor herhaling vatbaar...? Nee Bier voorraad bleek al op bij het derde flesje en men was niet bekend met het assortiment. Qua porties aan de krappe kant. Achteraf bij thuiskomst bleek ook de rekening nog te hoog en bleek de fooi een erg genereuze geste.
Witte huus daar hebben we onze lunch highthea en de 3 gangen menu gegeten en het was super goed Heinneken van de tap lijkt op gemeenten pils . Dus net water . Bediening was goed . Iets te snel achter elkaar. En druk is het daar niet Dus eten op je gemak.
Het eten was niet veel, we zouden frites er bij krijgen... wordt zomaar plat geslagen rostirondjes... wel 2 !! Sausje... zat er niet bij Zalm... die moest je zoeken.. Toilet geen wc papier Toilet geen papieren handdoek Gewoon zo'n ouwe vieze handdoek...brrr
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid