facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Witte Hal

Witte Hal

Info

Witte Hal met Kwik-Rep service
Lid van ELECTROWORLD nederlands grootste organisatie van zelfstandige elektrohandelaren

Geschiedenis

WITTE HAL

Een uniek, maar o zo helder winkelconcept, gericht op de mondige en geïnformeerde consument van nu!

Bij ons geen wekelijkse tralala akties als “magazijnopruiming”, “inruilweken”, “geen btw” enz.enz. Onze prijs is alijd laag, gebaseerd op onze betaalde inkoopprijs en altijd concurrerend met welke aanbieder dan ook!!

Bij Witte Hal wordt deskundig en helder geïnformeerd, je mist bij ons de opgerekte winkeltijden die gevuld moeten worden met parttimers i.v.m. de kosten. Onze klant heeft zich soms goed ingelezen op internet en heeft voor zichzelf al bepaald aan welke eisen zijn of haar keuze moet voldoen. Deskundige bevestiging, demonstratie, een passende prijs en service a la carte doen hem kiezen voor Witte Hal.

Op onze website zetten wij voortdurend een gedeelte van ons assortiment in de “spotlight” speciale inkopen, echte bestsellers en uitlopende en/of winkelmodellen zullen je vaak verrassen.

Daar wij partner zijn van een belangrijke Europese inkooporganisatie, kunnen wij alle merken tegen een superlage prijs leveren, vaak al af te halen binnen 24 uur!!
Bezoek ons in Venlo of Horst en u zult snel behoren tot de slimme kopers!!

Met vriendelijke groet,
Fam. Coopmans



"Electroworld Witte Hal mét Kwik-Rep Service . Al jaren het vertrouwde adres voor de aanschaf, installatie en reparatie van televisies , audiosystemen en witgoedapparatuur zoals wasmachines, wasdrogers, ovens en magnetrons, koelkasten, vaatwassers, inbouwkookplaten, inbouwvaatwassers en alle andere inbouwapparatuur.Sinds 2019 zijn wij aangesloten bij de grootste elektronica inkooporganisatie van Europa. Naast het standaard assortiment dat op onze website te vinden is kun je lokaal in onze winkels in Venlo en Reuver ook terecht voor de apparaten van Sonos en Quooker ."
Adres: Roermondsestraat 56, 5912AK Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 077 3201310
Stad: Venlo
Route: Roermondsestraat 56
Postcode: 5912AK


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: De Witte Hal Reuver, Electroworld, MediaMarkt Venlo, Electroworld hoofdkantoor, Electro World wasmachine, Witte Hal Venlo review, Electroworld Amsterdam, Electro World Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Witgoed outlet venlo Witgoed outlet venlo 998 meter Vandaag een nieuwe LG wasmachine gekregen nadat de oude het begeven had binnen 6 maan...
Geeektech Geeektech 3 km Zeer vriendelijk mijnheer aan de tel. gehad, de uitleg die ik nodig had wordt mij per...
Recensies
Een tijdje terug een mobiele airco gekocht, fijn apparaat. Maar thuis er achtergekomen dat bij een winkel 500m verderop dezelfde airco 150€ goedkoper was. Opgebeld gevraagd of ze wat konden regelen anders breng ik de airco graag retour. Nee was geen probleem werd geregeld, ik zou teruggebeld worden...... helaas nooit niks meer gehoord!!!
Altijd goede en snelle service. Ik kom al jaren bij deze zaak en ben altind tevreden.
Heel goed geholpen, goede uitleg, ik heb er vertrouwen in! Sneller levering en instalatie! Ik ben er blij mee!
Nadat we samen met de monteur bepaald hadden welke vaatwasser geplaatst zou worden, hebben we afgesproken dat dit de volgende week dinsdag zou zijn. Helaas kwam er die dinsdag niemand. Nadat we via een e mail uitleg hebben gevraagd zijn we terug gebeld en een nieuwe afspraak gemaakt en wel de volgende dinsdag. Op die dinsdag ging alles op rolletjes, de oude vaatwasser verwijdert en de nieuwe netjes geplaatst en na uitleg alles opgeruimd en oude meegenomen. En tot heden werkt alles naar behoren, behalve heeft hij vergeten te kloppen op de machiene zodat 't "lampje" nog niet brand.
Super vriendelijke zaak. Ik ben last minute even langs gegaan om een retourpakketje af te leveren. Ze hebben mij na sluitingstijd nog vriendelijk geholpen. Hartelijk bedankt en ga zo door mannen!
Goede duidelijke uitleg over de opties en onze wensen hierin. Vriendelijk op elk moment, behulpzaam en meedenkend! Zowel in de winkel alsook vanuit de aanwezige monteur! Goede samenwerking onderling. Klant is koning! Top service, Wij zullen zeker opnieuw contacten als we iets nodig hebben! Bedankt
Tot twee keer toe uitgestelde levering van inductie fornuis. Dat kan gebeuren, maar werd er niet persoonlijk van de op de hoogte gesteld en moest er iedere keer zelf voor bellen en naar vragen. Vervolgens kreeg ik een optie op hetzelfde fornuis in een andere kleur. Dat wilde ik wel. Helaas nog dezelfde dag afgebeld met de mededeling dat dat helaas ook niet kon. Na ruim 4 maanden eindelijk mijn fornuis en goed geinstalleerd door aardige monteur, maar als verrassing een nota die uiteindelijk 20 euro duurder is dan de afgesproken prijs in april. Gelukkig had ik de mail met de oorspronkelijke nota nog en wordt het geld teruggestort. Maar ik ga hier in de toekomst niks meer aanschaffen. Met alle begrip voor trage leveringen of fouten, als je mensen ook nog eens na maanden wachten een hogere prijs gaat laten betalen zonder dat er ook maar iets anders tegenover staat verdien je zeker geen prijs voor klantvriendelijkheid.
Prettige winkel, besteden tijd en aandacht aan de klant. Geven advies en helpen je ook een goede keuze te maken. Levering en installatie worden helemaal volgens afspraak uitgevoerd. Prettige en vriendelijke medewerkers. Helemaal tevreden.
Erg goed geholpen! Dave heeft het goed aangesloten, en netjes. We hebben tussendoor wat gebabbeld, had begrip voor me beperking, want ik ben vaak bedlegerig. Zo heeft hij alles alsnog gedaan, maar me vriendin heeft hem lekker een glas cassis gegeven. Heb veel plezier met de nieuwe tv! We komen zeker bij dit bedrijf terug. Gr. Dennis
Geweldige service in Venlo! Wij hadden bij BOL een wasmachine besteld, die zou afgeleverd worden maar bleek "kwijt". Geld terug natuurlijk, dat wel, maar het bleek nergens mogelijk deze voor de toekomst te bestellen. Ineens dachten we weer aan de Witte Hal waar we al eerder heel goed geholpen zijn, waar werd meegedacht, en zij wilden én onze wasmachine alvast bij hen laten plaatsen terwijl wij verhuisden, én een leenexemplaar tot dat moment bij ons neerzetten goede kwaliteit!, én alles de nieuwe zonder meerkosten naar drie hoog versjouwen, op afroep. Wat fijn, dat er nog zaken zoals dit bestaan, waar je gewoon naar toe kan, en waar er nog echte service is. Ik zou deze zaak iedereen aanraden! :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid