facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Witluf - Interieuradvies & Styling

Info

Wil jij inspiratie en advies
voor het veranderen van je interieur?
Witluf helpt je graag!

Geschiedenis

Wil jij inspiratie en advies
voor het veranderen van je interieur?
Witluf helpt je graag!



"In de woonprogramma's en interieurbladen lijkt het zo simpel... Maar soms heb je gewoon even wat hulp nodig voor je woninginrichting! Zoë en Cate, van Witluf - Interieuradvies & Styling helpen je graag bij het veranderen van je interieur zodat je huis een thuis wordt."
Adres: 5432AT Cuijk
Telefoonnummer: 0613897079
Stad: Cuijk
Postcode: 5432AT



op zoek naar gerelateerd: Instagram witluf, Interieuradvies Sint Anthonis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B Dutch B Dutch 823 meter In het kort: artikelen echt prachtig, service fantastisch, communicatie perfect! Wij ...
Van den Boom interieurbouw Cuijk Van den Boom interieurbouw Cuijk 1 km Gespecialiseerd in op maat gemaakte meubels naar wensen van de klant via onze eigen ...
Buro ID3L Buro ID3L 1 km De rede dat wij Gertie hebben gevraagd voor advies is vanwege de verbouwing op onze z...
Sanders wonen Sanders wonen 1 km (s)anders-wonen geeft advies op al het gebied van interieur. Kleur, licht indeling en...
Thomas.nl in2 Primetime Thomas.nl in2 Primetime 2 km Specialist in interieur en presentatie
Recensies
Wij hebben een woning gekocht met het plan deze aan de binnenkant volledig te renoveren. Hierbij hebben we de hulp ingeschakeld van Zoë en Cate. Waar we het meeste aan hebben gehad is het meedenken voor de keuken & badkamer, de kleuradviezen, de vloeren en het lichtplan. We zijn erg blij met het resultaat. Veel keuzes hadden we zelf niet durven maken en het heeft ons daarnaast erg ontlast. Geen uren staren naar al die kleur- en materiaalstalen in de winkels. Voor de inrichting hebben ze een goed beeld gegeven van wat er mogelijk is maar om die plannen uit te voeren is er wel een stevig budget nodig. Hiervoor dus toch zelf, maar met een duidelijke richting, op jacht.
Wij hebben de hulp van Zoë en Cate ingeschakeld voor onze nieuwbouwwoning in Cuijk. Na een hele prettige kennismaking zijn zij aan de slag gegaan met onze wensen. Gedurende het proces werden we goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Tussentijds werden de eerste ideeën al een keer met ons gedeeld. Dit vonden wij erg fijn, omdat we ons op die manier echt onderdeel voelde van het proces. Na wat kleine wijzingen die eerste keer, waren we helemaal tevreden met het eindresultaat. Het is Zoë en Cate echt gelukt om de wensen van ons beiden terug te laten komen in een stijlvol, maar toch ook stoer interieur. Door de digitale eindpresentatie kunnen we ons al helemaal voorstellen hoe het er straks uit komt zien, we kunnen bijna niet wachten. Heel erg bedankt!
Super tevreden met Cate en Zoë van Witluf. Het klikte meteen bij de kennismaking. Zij hebben een mooi haalbaar plan gemaakt en staan paraat als er vragen zijn tussendoor. Het plan hadden we zelf nooit kunnen bedenken. De kleuren zitten nu op de muren en zijn gewoonweg fantastisch. We krijgen een compleet nieuw interieur dankzij de aanpassingen die zij hebben voorgesteld. Duur? Ja maar elke cent waard. Als je echt aan verandering toe bent moet je dus bij Witluf zijn.
Wat een fantastisch team deze 2 enthousiaste dames. Ze weten elkaar mooi aan te vullen en hebben onze wensen prachtig in beeld gebracht. Omdat er tegenwoordig zoveel te kiezen is geeft dit echt rust.
Goede ervaringen met Witluf, alles ziet er top uit!
Zoë en Cate hebben onze wensen perfect vertaald naar een ontwerp voor ons nieuwbouwhuis. Wij zijn blij met het eindresultaat. Bedankt voor jullie advies!
Hele woonkamer netjes ingericht en gestyled! Helemaal tevreden.
Hele goede ervaring met Witluf. Fijn geholpen. En mooie resultaten behaald.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Witluf - Interieuradvies & Styling met het openbaar vervoer


Cuijk, Heeswijkse Kampen 360 meter
638

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid