facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Witloof

Witloof

Info

Het TOFSTE Vlaamse eetkaffeetje van gans Maastricht

Geschiedenis

Het TOFSTE Vlaamse eetkaffeetje van gans Maastricht



"Witloof from Belgium is van 24-12 t/m 02-01 dagelijks geopend voor lunch van 12:30-17:00. Het afhaalpunt www.friterie-renee.be is dagelijks geopend tot 19h00, vrijdag t/m zondag tot 20h00."
Adres: Sint Bernardusstraat 12 , Maastricht 6211 HK, NL
Telefoonnummer: 043 323 3538
Stad: Maastricht
Route: Sint Bernardusstraat 12
Postcode: 6211 HK


Openingstijden

Woensdag: 17:30-21:30
Donderdag: 17:30-21:30
Vrijdag: 17:00-22:00
Zaterdag: 17:00-22:00
Zondag: 17:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: witloof maastricht, restaurant witloof maastricht menukaart, witloof recepten, witloof maastricht michelin, witloof maastricht menu, iens witloof, witloof wikipedia, witloof engels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe Sjiek Cafe Sjiek 132 meter Ik kom hier al jaren en ik ben letterlijk nog geen enkele keer teleurgesteld geweest....
Recensies
Wat een bijzonder restaurant is dit zeg! In de luwte van het onze lieve vrouwenplein, waar een overdaad aan restaurants ligt, vindt je in één van de zijstraten een culinaire verrassing. Met meer dan 200! bieren op de kaart én een eigen bierkelder, zou je anders verwachten dan een uitstekende maaltijd. Toch, niets is minder waar en alhoewel de menukaart geen exotische of aparte gerechten toont schotelt de chef kok heerlijke simpele gerechten op tafel. De uitbaters, inmiddels al ruim 17 jaar, maken er een feestje van en hebben veel kennis over bier en jenever die ze zelf maken, tip; pak eens de sinasappel of vanille jenever, lekker!! en weten de gasten goed te adviseren wat je het beste waar bij kunt drinken. Daarnaast hebben zij net over de grens hun eigen frieterie, en ook deze heerlijke goudgele rakkers zijn in overdaad te krijgen in hun restaurant mét die lekkere typisch Belgische mayonaise. Het kleine etablissement is knus, modern en gezellig ingericht en is wat mij betreft écht een ontdekking die je eens zou moeten uitproberen.
Aanrader! Goede menukaart met veel smakelijke opties en een zo goed als eindeloos aanbod van bieren uit de bierkelder. Elk gerecht heeft aanbevolen bieren en de bediening adviseert ook graag wanneer je een andere optie wilt proberen. Naast de ongeveer 350 speciaal bieren is er voor de liefhebbers ook nog een jenever kaart met ongeveer 100 opties. Reserveren wel aan te raden, want er is beperkte ruimte.
Een gezellig en leuk restaurant met een verrukkelijk menu! Het eten wordt vers bereid van lokale producten en hierdoor is het mogelijk om volledig glutenvrij te eten! Er waren diverse opties die zowel glutenvrij als vegetarisch waren en het was bizar lekker!!!! Vooral de Champignonnekes en de witlof in kaassaus zou ik aanraden!!! Het is daarnaast mogelijk om een volledig glutenvrije kaasfondue te eten met glutenvrij brood!!! Kortom een fantastisch restaurant! Speciale dieetwensen: They offer a lot of options that are both vegetarian and gluten free!!!
Knus Belgisch restaurant, vriendelijke eigenaren, goede kennis van het grote aantal speciale bieren. Kaart met typische Belgische gerechten.
Ook een van mijn favoriete plekjes in Maastricht! Het eten is altijd goed en veilig glutenvrij. Fijne en leuke mensen en lekkere wijn. Ook kwamen we erachter dat ze zelf jenever brouwen en deze is echt waanzinnig!! Speciale dieetwensen: Mega veel glutenvrije opties!!
Wat een mooie gerechten, heerlijke combinaties meet keuze uit 400 biersoorten
Voor de tweede maal in Maastricht en voor de tweede keer naar Witloof. Super vriendelijke en ongedwongen ontvangst, lekker oerdegelijk eten en grote keuze aan bieren, aanrader!
Een leuk gezellig restaurant met heel veel bieren. Heerlijk zelfgemaakte kroketten op, goeie frieten, en een overheerlijke kropsla met een perfecte vinaigrette. Bediening vriendelijk en vlot. Echt met liefde bereid.
Uitstekende Belgische keuken. Meer dan 300 soorten bier en meer dan 100 soorten jenever! Zeer vriendelijk personeel.Eten: 5/5
Fantastisch restaurant in het centrum van Maastricht. Hebben hier laatst met 3 personen gegeten en het was een bijzondere ervaring. Heel erg gastvrij, lekkere gerechten en veel goede bieren. In de kelder kun je gaan kijken bij alle bieren die zij serveren en dat zijn er een hoop!! Ook serveren ze meer dan 100 verschillende jenever. Een waar genot om hier te hebben gezeten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid