facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Witgoed Outletstore

Info

Witgoed Outletstore is gespecialiseerd in in- en verkoop en reparatie van gebruikt en nieuw witgoed.
Wij verzenden onze apparaten door heel Nederland.

Geschiedenis

Witgoed Outletstore is al vele jaren een vertrouwd adres in Twente. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle soorten, jong gebruikt en nieuw witgoed.
Dankzij een constante aanvoer beschikken wij over een permanente voorraad van enkele honderden apparaten. Zo nodig gaan wij voor onze klanten gericht op zoek die ene gewenste machine , als deze er onverhoopt niet tussen staat.
Alle apparaten die bij ons binnenkomen worden in onze werkplaats volledig gecontroleerd, uitvoerig getest en indien nodig gerepareerd of volledig gereviseerd. Witgoed Outletstore geeft drie maanden garantie op verkochte apparaten en streeft er naar om reparatie van machines die binnen deze termijn een defect vertonen binnen 48 uur uit te voeren. Dezelfde garantietermijn en service geldt voor onderdelen of defecten aan witgoed waarvoor wij een reparatieopdracht hebben gekregen.
Witgoed Outletstore werkt in een straal van 25 kilometer rondom Hengelo met een eigen bezorgservice. Daarbuiten werken wij samen met een partner in vervoer.
Voor meer informatie zie: www.witgoedoutletstore.nl

Label

Adres: Tuindorpstraat 20, 7551AV Hengelo

Email: [email protected]

Telefoonnummer: 0641687704/ 0623840116

KVK: 51751429

Producten

Wasmachines, koelkasten, fornuizen, ovens, kookplaten, vriezers, vaatwassers, wasdrogers, reparatie, onderdelen

Adres: Tuindorpstraat, 7551AV Hengeloo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0641687704/ 0623840116
ln.erotsteltuodeogtiw@ofni
Stad: Hengeloo
Route: Tuindorpstraat
Postcode: 7551AV



op zoek naar gerelateerd: witgoed hengelo krabbenbosweg, witgoed outlet tilburg, outlet store echt, witgoed hengelo deldenerstraat, witgoed online, tweedehands witgoed, witgoed hengelo beukweg, tweedehands witgoed almelo
Recensies
Snelle levering en goede sevice. Ik was niet tevreden met de droger die ik had uitgezocht, maar kon kosteloos worden omgeruild voor een ander.
Hele fijne service! Net een nieuwe woning bekostigd en wij zaten door ons budget heen. Eerste week in onze woning wasmachine en droger kapot. Witgoed heeft ons gelijk geholpen. Binnen 1 dag voorzien nieuw apparatuur en hebben mee gedacht met ons budget. Goede service! Als 6 sterren mogelijk was, hadden ze dit van ons gekregen!
Top ervaring. Goed geholpen. Genoeg keuze! Voor mooie goedkope spotprijzen. Ben de deur ook uitgelopen met een wasmachine
Supersnelle service, wasmachine kapot en dat is rampzalig met een groot gezin. Binnen een dag andere machine uitgezocht en geleverd, toppers!!!
Top bedrijf van aankoop tot aan service. Aanrader
Tweedehands wasmachine besteld. Goede prijzen, werd de volgende dag al gebeld voor een leveringsafspraak. Wasmachine is snel geleverd, netjes op z’n plek gezet en aangesloten, en werkt tot nu toe prima
Vriendelijke mensen, goede voorlichting en prima service
Goede service. Veel variatie in merken en goede gebruikte huishoudmachines. Diverse items voor de keuken verkrijgbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid