facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Witgoed De Zwaan

Info

Witgoed handel De Zwaan voor al u 2 hands Betaalbare wasmachines, Drogers en Koelkasten

Adres: Kerkhoflaan 80a, 1161JE Zwanenburg
Telefoonnummer: 0614996138
Stad: Zwanenburg
Route: Kerkhoflaan 80a
Postcode: 1161JE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Tweedehands witgoed Haarlem, Witgoedhandel De Zwaan Zwanenburg openingstijden, Tweedehands witgoed Eindhoven, Tweedehands witgoed Groningen, Tweedehands witgoed Amsterdam sloterdijk, Tweedehands witgoed Den Haag, Tweedehands witgoed Zaandam, Tweedehands witgoed Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Netopvang.nl Stroomstoring Aggregaat verzorging Noodstroom Netopvang.nl Stroomstoring Aggregaat verzorg... 1 km Zit u door netonderhoud of werkzaamheden aan het energienet zonder stroom? Dan bent ...
Recensies
Veel negatieve reviews gelezen maar toch besteld omdat het ging om 2 tonnen van 260l. Dus wat kan er mis gaan.. Op de foto's stonden verschillende tonnen dus contact gezocht met de verkoper en aangegeven 2 identieke nodig te hebben ivm het drijfvermogen en de bevestiging. Dit was geen probleem, alleen een opmerking plaatsen bij de bestelling was genoeg. 2 tonnen van 20 euro per stuk met bezorg kosten 60 euro... Dit geaccepteerd omdat ze nou eenmaal groot zijn. De tonnen geleverd gekregen, helaas 2 verschillende omtrek, vorm, inhoud, deksel alleen de kleur is hetzelfde. Contact gezocht en de oplossing was zelf langs komen. Meneer wil niet uit zoeken of er wel 2 dezelfde zijn en zegt kijk zelf maar 150km heen 150km terug op hoop van zegen. Lekkere klant vriendelijke oplossing voor een bedrijf wat zelf de fout maakt.
Opgelicht. Koop hier alsjeblieft niets! Afwasmachine online gekocht 'nieuw model' die even moest wachten op inbouw. Geleverd een oude versleten machine vol met roest en vuil. Totaal niet de machine van online, de foto's zijn duidelijk anders. Hier regeerden ze totaal niet op. Machine bij aansluiten direct kapot. Vervolgens? Omdat hij een paar weken moest wachten op inbouw, komen ze hem ook niet repareren. Mocht 'm zelf gaan uitbouwen en verdiepingen naar beneden en dan langsbrengen voor reparatie. Totale oplichting. Zie de fotos. Dit is 'als nieuw', en geen wonder dat hij stuk is. Uiteindelijk een deel van het geld terug via de rechtsbijstand.
Zeer goed geholpen, oven werd zelfs door ze in mijn auto gezet voor me. Het zijn tweedehands spullen. Daar is de prijs ook naar. Alleen contant afrekenen is niet echt handig.
Veel spullen op voorraad, aardig geholpen maar niet helemaal wat wij zochten. Veel apparaten met KLEINE schades of gebruikerssporen.
Twee olijftonnen gekocht, nu regentonnen. Super. Kwamen erachter dat 5 jaar geleden onze zoon fornuis, koelkast en magnetron hier gekocht had als student. Nog steeds plezier van.
Iets meer dan een jaar geleden 19 september 2021 hebben wij hier een afwasmachine en een droger gekocht voor €290,- in totaal. Hier zat 6 maanden garantie op. De wasdroger ging vrij snel al kapot en de wasmachine heeft het nu ook al begeven. Ik kan het echt niet aanraden om hier je apparatuur te halen. Als je het tweedehands koopt, koop het dan ergens waar je het ook daadwerkelijk kunt vertrouwen want hier lijkt alles binnen no-time uit elkaar te vallen. Dat 1 apparaat het begeef, tot daar aan toe. Maar dat twee apparaten het binnen zo'n snelle tijd begeven, dat is niet normaal. Lees echt even de recensies terug en vertrouw op wat je leest. Wij waren koppig en probeerden op witgoed te besparen omdat de verhuizing al veel geld kost. Ook zijn we helemaal voor het hergebruiken van oude apparatuur. Maar hier koop je echt dingen die niet lang mee gaan. Goedkoop is duurkoop. Beter investeer je een beetje meer en koop je je witgoed ergens anders.
Jammer dat ik geen positieve ervaring kan melden. Ik zou langskomen om een kookplaat te bekijken. Heb ik uit voorzorg eerst gebeld. Hier kreeg ik tot 3x toe geen gehoor! Op de website naar de openingstijden gekeken. Zou tot 21.00 op een maandag open zijn. Toch maar de moeite genomen om de auto te pakken en door A'dam centrum naar Zwanenburg te rijden. Wat dacht je gesloten! Alles pot dicht en lampen uit. Over kwaliteit van deze firma kan ik niet oordelen. Maar het is zeer onbevredigend om er moeite in te stoppen en dit niet kunnen omzetten in iets positiefs.
Hier heb ik 2016 mijn kookspullen gekocht, oven,combi magnetron, vriezer en koelkast, en alleen de vriezer is nu vervangen, ze hebben mooie spullen en je moet mazzel hebben als er wat tussen zit, heb nu voor mijn dochter een Siemens combi magnetron gekocht, als nieuw. Even schoon gemaakt van binnen, had niet gehoeven maar dan weet ik dat het schoon is. En de prijs was 180 euro. Mooie spullen, nu ook zeer nette stoomovens te koop, zeer keurig jongens die er lopen, erg vriendelijk en behulpzaam. Ik zou zeggen ga eens langs
List en bedrog!! Slechte machines die binnen no time stuk zijn, garantie tot de deur en als je ze belt om tot een oplossing te komen hangen ze gewoon op. Ik raad echt iedereen af om daar ook maar iets te kopen: je komt er alleen maar slechter en armer vanaf.
Openingstijden kloppen niet, gisteren om 20:00 gesloten, er staat geopend tot 21:00 uur. Telefonisch niet bereikbaar. Verder erg veel keuze in tweedehands witgoed en keukenapparatuur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid