facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Witgebit

Witgebit

Info

✅In 1 bezoek stralend naar buiten
✅Topkwaliteit: geen resultaat = zelfs geld terug
✅500.000 mensen gingen jou voor
✅100% veilig voor je tanden
➡10 vestigingen

Geschiedenis

WITGEBIT ROTTERDAM (hoofdkantoor)

Backershagen 4
3078SB Rotterdam
[email protected]


Onze taak

Het moet voor iedereen mogelijk zijn om met stralend witte tanden rond te lopen.

Producten

Tanden bleken



" Tanden bleken 10,- per sessie + 2e persoon Witte tanden in 1 bezoek Geen wittere tanden geld terug Op basis van natuurproducten 10.000+ positieve recensies 8 jaar ervaring 15 vestigingen Betaal achterafAlle plekken voor Valentijn zijn al bijna uitverkocht, als je nu wacht dan ben je waarschijnlijk te laat !"
Adres: Backershagen 4, 3078SB Rotterdam
Telefoonnummer: 0103074160
ln.dnalredentibegtiw@ecivres
Stad: Rotterdam
Route: Backershagen 4
Postcode: 3078SB



op zoek naar gerelateerd: witgebit hilversum, witgebit culemborg, witgebit ervaringen, witgebit eten, witgebit franchise, ervaringen witgebit haarlem, witgebit tilburg, witgebit tandpasta
Recensies
afgelopen vrijdag geweest in rotterdam voor 8 x 20min inclusief voor en na behandeling a 25,- vanwege een verkeersinfarct op de ring van rotterdan waren wij 30 min te laat waardoor er 2 sessies afvielen. de medewerkster was niet echt vrolijk en liep daar chaggerijnig rond en we kregen ook geen uitleg van wat ze ging doen. na afloop kregen wij de aftercare producten voor een langdurig resultaat dachten wij maar helaas tandpasta & mondwater wij kregen alleen de tandpasta want het mondwater was niet op voorraad en bij thuiskomst bleek het pompje van 1 tandpasta defect te zijn waardoor deze niet bruikbaar is. heb hierover gemaild en zoals gevraagd een filmpje gestuurd van het defecte pompje maar het mail verkeer is ineens erg stil vanuit witgebit, meerdere keren reminder gestuurd maar wederom nog geen reactie. volgende keer maar naar een andere vestiging wellicht dat ze daar wat gezelliger en vrolijker zijn, nu nog steeds wachtende op reactie van mail.
Slechte ervaring, afspraak werd telkens afgezegd waardoor ik steeds opnieuw een afspraak moest maken. Vooraf je afspraak moet je betalen dus ik heb nu voor zeker 18 sessies betaald zonder een voucher ervoor te krijgen. Op de mails reageren ze ook niet terug. Stond een keer voor de deur terwijl er niemand was en kreeg later pas een email dat mijn afspraak geannuleerd is. Nooit meer dus!! Mijn boekings nummers zijn: 122538 en 123828. Deze 2 moeten op dit momenten worden betaald terwijl ik daar geen behandeling voor wil.
Ik had vandaag 8x20 gedaan en het resultaat is echt mooi! Had zelf niet verwacht dat het zo wit zou zijn en wat meer sessies nodig had maar het ziet er echt top uit en ben er echt blij mee! Jasmina had mij vandaag geholpen en ze was heel vriendelijk en professioneel dus bedankt voor de tijd en moeite :
Na in december ontzettend veel sms'jes te hebben ontvangen wilde ik uitgeschreven worden. Inmiddels al bijna 2 maanden aan het mailen maar ik wordt niet uitgeschreven. ZEER SLECHTE SERVICE! --- Reactie op Kimberley: Gelukkig zijn jullie inderdaad gestopt met de sms'jes, ik zei ook dat dat in december was. Bijzonder dat de inbox leeg ik, ik stuur wekelijks een nieuwe mail en ook naar het juiste emailadres. Ik heb heel af en toe zelfs een reactie mogen ontvangen maar de definitieve uitschrijving laat op zich wachten. Ik heb gisteren nog een mail gestuurd. Er moet dus nog een mail in de inbox zitten :
Ik ben bij de vestiging in Rotterdam geweest op 24 november 2022 om 18:30. Ik had Ultrawit besteld, wat neerkomt op 10 sessies van 20 minuten. Zo'n 3,5 uur zat ik in de stoel. Waar ik ook echt een verschil had verwacht, zagen ik en mijn vrouw eigenlijk helemaal geen verschil in de witheid van mijn tanden. Dit vind ik echt jammer, want afgaand van de reclames, had ik echt wel verwacht dat mijn tanden ook echt wit zouden worden. Helaas vind ik dit zonde van mijn tijd en geld. Ik hoor het graag als er een oplossing kan zijn.
Ze sturen elke dag ONGEWENSTE sms’jes met reclame terwijl ik hier nooit toestemming voor heb gegeven. E-mails gestuurd om mij niet meer lastig te vallen, maar het gaat gewoon door!! Ze weten niet van ophouden .. groot scam bedrijf
Door ziekte kon ik niet naar mijn afspraak komen. Ik probeer 1 week contact te krijgen via de email facebook en instagram. Maar ik krijg geen reactie!! Ik heb wel betaald voor mijn behandeling. hoe kan ik contact krijgen???
Geef nooit je mobiel door!! Je krijgt dagelijks ongewenste sms'jes en dit stoppen ze niet! daarnaast maken ze gebruik van manipulatie de before en after worden beiden op een andere plek binnen gemaakt waardoor het lijkt alsof je wittere tanden hebt trap er niet in.
Belachelijk slecht! Ik had de 6x20 min sessie genomen. Ik had geen enkel resultaat. Ik wou mijn geld terug maar als je je geld terug wilt dan moet je voldaan aan bepaalde voorwaarden waaronder dat je before and after foto genomen moet worden bij hun vestiging. Daarnaast kun je alleen je geld terugkrijgen bij de behandelingen superwitgebit, extreemwitgebit en ultrawitgebit wat nergens op slaat! Deze voorwaarden zijn ook gewoon verstopt. Het was ook extreem warm bij de vestiging Backershagen. Niet normaal heet gewoon! Ik zou je tanden hier echt niet laten bleken!
Super tevreden ! Kom binnenkort weer ! Krijg complimenten over mn tanden :
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Witgebit. Backershagen 4 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Witgebit adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Witgebit. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Witgebit delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid