facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Witgebit Hellevoetsluis

Witgebit Hellevoetsluis

Info

Voordelig witte tanden in 1 bezoek, 500.000 mensen zijn jou voorgegaan.
100% veilig en professioneel je tanden laten bleken in Hellevoetsluis.

Geen resultaat = Geld terug. ( zie veelgestelde vragen)



" Tanden bleken 10,- per sessie + 2e persoon Witte tanden in 1 bezoek Geen wittere tanden geld terug Op basis van natuurproducten 10.000+ positieve recensies 8 jaar ervaring 15 vestigingen Betaal achterafAlle plekken voor Valentijn zijn al bijna uitverkocht, als je nu wacht dan ben je waarschijnlijk te laat !"
Adres: Pascalweg 23, 3225LE Hellevoetsluis
Telefoonnummer: +31636492421
Stad: Hellevoetsluis
Route: Pascalweg 23
Postcode: 3225LE



op zoek naar gerelateerd: Telefoonnummer Witgebit Nederland, Eigenaar Witgebit, Witgebit TILBURG, Witgebit Apeldoorn, Wit gebit Nijmegen, Witgebit Eindhoven, Witgebit Den Haag, Witgebit utrecht
Recensies
Meermalen tevergeefs contact geprobeerd op te nemen, telefonisch niet bereikbaar mail idem. Afspraak gepland, betaald maar door hun afspraak geannuleerd en geen contact meer mee te krijgen. 11-02-2021: Voor 12:00 geprobeerd contact op te nemen, krijg een keuzemenu te horen welke allemaal eindigt op de verbinding wordt nu verbroken. 24-03-2021 Uiteindelijk netjes contact gekregen net een werknemer, en een afspraak kunnen inplannen.
Helaas loopt de witte kleur al héél snel weer terug naar hoe het voorheen was, dit terwijl ik elke dag tandenstook en 2x per dag poets met de witgebit materialen. Ook worden de tanden er ontzettend gevoelig van, nu 4 maanden later kan ik nog steeds geen warm of koud eten zonder gigantische pijnscheuten. Jammer van mijn geld en tijd.
Lang getwijfeld of ik het zou doen, en gister toch besloten om te gaan. En dat was een goed besluit, zo ontzettend blij met het resultaat!! Echt een flink verschil met hoe het was, echt weer mooi wit geworden, maar niet te, gewoon natuurlijk. Er werkt een super lieve dame die alles perfect uitlegt en je op je gemak stelt. Hele fijne service! Ik kom zeker weer terug!
Zeer tevreden met het resultaat , na lang getwijfeld te hebben toch maar een afspraak gemaakt en wat ben ik er blij mee !!
Voorafgaand aan de behandeling werd er netjes uitleg gegeven door een vriendelijke dame over wat het inhield en zaken voor erna. Tijdens de behandeling ging men uiterst zorgvuldig te werk om ervoor te zorgen dat het resultaat optimaal was. Al met al ben ik tevreden over de werkwijze en het eindresultaat. Zeker voor herhaling vatbaar!
Perfect resultaat, eindelijk witte tanden na al van alles te hebben geprobeerd, zeer vriendelijke medewerkster, erg attent, legt duidelijk uit wat er gaat gebeuren. Ik kom zeker terug zodra het weer nodig is
Voor de eerste keer mijn tanden laten bleken en gekozen voor Witgebit te Hellevoetsluis. Het resultaat is boven de verwachting goed.l ! Zeer vriendelijk personeel en goed geholpen met goede uitleg. Hier kom ik zeker terug.
Super service! Esmeralda is zo aardig en professional. Ze werken vanuit hun hart. Ben super blij met mijn resultaat.
Esmeralda heeft ons super goed geholpen. Lekker filmpje aan en relaxen maar. Goede zorgen en uitleg. Top! Tandjes zijn weer netjes wit. Tot volgende keer!! #witgebithellevoetsluis
Hele fijne en schone praktijk. Sfeer is gezellig en het belangrijkste mooie witte tanden. En het is niet pijnlijk! Door de film die opgezet wordt gaat de tijd lekker snel! Dikke aanrader dus! Bedankt Helen!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Witgebit Hellevoetsluis met het openbaar vervoer


Hellevoetsluis, Mandenmaker 360 meter
104
105
404
Hellevoetsluis, Mandenmaker 420 meter
104
105
404

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid