facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WisselNL

Info

Cadeaubonnen inwisselen voor geld en kopen met korting!

Geschiedenis

Cadeaubonnen inwisselen voor geld en kopen met korting!



"Wissel je cadeaubonnen gemakkelijk in voor geld of tegoed! Het geld staat vaak binnen enkele uren op je rekening. Ruilen voor Bol, Zalando of Wehkamp tegoed is ook mogelijk! Ontvang direct een vrijblijvend bod. Snel, veilig en vertrouwd!"
Adres: Kokermolen 11, 3994 DG Houten
Telefoonnummer: 030 227 0662
Stad: Houten
Route: Kokermolen 11
Postcode: 3994 DG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Laden & Lossen Laden & Lossen 797 meter Pop-up Store van de Krachtfabriek. Meer dan 20 Houtense kunstenaars tonen hun HANDGEM...
Wereldwinkel Houten Wereldwinkel Houten 827 meter Altijd leuk om hier mooie spullen te kopen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Jacq's        droomschuurtje Jacq's droomschuurtje 2 km Handmade en bewerkte woonaccessoires. Bestel onder de foto of stuur een berichtje. ...
Recensies
Nu al waardeloos. Bestelling geplaatst, meer dan EUR 460,- per IDeal afgetikt en het eerste bericht dat je krijgt is dat je bestelling op fraude lijkt. Je kunt de bonnen daarna dus niet meteen gebruiken en iets kopen bij deze club blijft onzeker. Bespaar je de moeite van die paar procent en betaal gewoon iets meer. In plaats van een bestelbevestiging, ontving ik een email over fraude. Daarin werd ik als klant beticht van fraude. Update: Even later kwam daar een mail met annulering van de bestelling overheen waarin werd uitgelegd dat wanneer het systeem de aankoop aanmerkt als fraude, de transactie ongedaan wordt gemaakt. Een soort kermis, waar je kans maakt op het product waarvoor je betaald hebt. Dit bedrijf lijkt meer op een leuk afstudeerproject, maar niet iets waar de klant centraal staat.
Dit soort bedrijven vallen of staan bij hun betrouwbaarheid, gemak en klantenservice. Nou durf ik te zeggen echt verbaasd te zijn bij hoe goed deze kwaliteiten zijn bij dit bedrijf. 100% te vertrouwen!
Werkt perfect. Was wat huiverig, had voor een hoog bedrag gekocht, maar de resecties waren goed. Na 2 minuten kwam de cadeaubon per e-mail en kon ik mijn aankopen doen bij Bol. com.
Kadobon gekocht van €100 voor €91 De code stond direct in de mail en kon dus direct mijn aankoop bij Zalando afrekenen Ik vond het even spannend natuurlijk Maar dit werkt echt super snel en betrouwbaar!!! Aanrader
5 sterren en meer dan verdient! Heb je verschillende bonnen waar je liever cash geld voor wilt hebben dan ben je hier aan het juiste adres! Vertrouwd, snel en tegen een prima voorstel kun je hier je cadeaubonnen omwisselen. Alles volledig vertrouwd en volgens afspraak. Absolute aanrader!
Erg handige site als je iets met korting wilt kopen bij een webwinkel. De digitale codes tbv de 'cadeaukaart' ontvang je direct per mail! 1 code werkte niet maar ik kreeg het bedrag netjes terug gestuurd, topservice!
Gisteren om 17:00u op de bus gedaan. Vandaag om 15:00u mijn tegoed al binnen.
Gisteren de bonnen opgestuurd en nu al het geld op mijn rekening. Super!
Was onzeker of dit echt was of een uitgebreide oplichting. Net vandaag 3 cadeaukaarten gedaan van VVV en 80% gekregen in cash direct op de bank. Absoluut een aanrader als je cash wil voor je kaarten.
Top bedrijf en top service! Gaat precies zoals beschreven staat, werken erg snel en zijn sterk in hun communicatie, echte aanrader als je met bonnen zit waar je niks mee doet!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid