facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WishEs kindercoaching

WishEs kindercoaching

Info

WishEs kindercoaching is er voor alle kinderen en jongeren die onzeker en gevoelig zijn!

Geschiedenis

WishEs is de coachingspraktijk speciaal voor kinderen en jongeren die weer willen stralen.

Ik zie dat er steeds meer kinderen zijn die zich onzeker, alleen en onbegrepen voelen. Ze kunnen geen keuzes maken, zijn gevoelig en willen het graag goed doen voor zichzelf en/of voor een ander. Ze zijn bang om te falen of denken negatief over zichzelf. Kritiek van anderen wordt snel persoonlijk aangetrokken, ze weten vaak niet meer wat ze zelf willen en vergeten om zichzelf aandacht te geven. Hierdoor belemmeren ze vaak hun eigen dromen en mogelijkheden.
Enorm jammer want er schuilt in deze kinderen een schat aan kwaliteiten.

Ik ga graag met deze kinderen aan de slag om samen hun talenten te(her)ontdekken zodat ze steviger in hun schoenen staan en beter voor zichzelf gaan zorgen. Want hoe mooi zou het zijn om deze kinderen weer meer zelfvertrouwen te geven en te zien stralen. Dat ze mogen ervaren dat wie of hoe ze zijn oké is. Dat ze hun dromen kunnen waarmaken. Kortom trots zijn op wat ze doen en bereiken.

WishEs
Omdat BIJNA alles vanzelf gaat!
De paardenbloem heeft mij geïnspireerd om tot WishEs te komen. Een mooie gele bloem die zich transformeert tot een magische pluizenbol. Ik wil bij de kinderen die niet lekker in hun vel zitten ook zorgen voor deze “magische” transformatie.
De paardenbloem heeft lange diep gewortelde wortels en wanneer deze afbreken kan deze zich toch herstellen. Zo ben ik ervan overtuigd dat met een beetje extra hulp deze kinderen ook weer nieuwe inzichten over zichzelf krijgen.
De magische pluizenbol trekt altijd de aandacht bij kinderen. Wie heeft er niet eens een pluizenbol geplukt en bij het weg blazen van de zaadjes een wens gedaan.
Groeien gaat vanzelf. Met de nodige tijd, liefde en aandacht hoef je hier bijna niks voor te doen en transformeren baby’s zich tot mooie kinderen. Maar soms zijn er momenten dat er in dat hele proces behoefte is aan extra aandacht. Mijn wens is dat ik de kinderen weer kan laten stralen, ze kan laten inzien dat hoe ze zijn oké is, ze kan helpen bij hun transformatie van mooie paardenbloem naar magische pluizenbol.

Wie ben ik?
Mijn naam is Ester Neve (1975), trotse moeder van twee kinderen, geboren en woonachtig in Spijkenisse. Ik heb de nodige levenservaring en houden mijn eigen kinderen mij een mooie spiegel voor.

Een lang gekoesterde wens om ook andere kinderen te begeleiden heeft mij er uiteindelijk toe doen besluiten om als kindercoach te gaan werken. Ik ben ervan overtuigd dat gebruik makend van mijn eigen ervaringen en kwaliteiten ik daadwerkelijk een helpende hand kan bieden. Het is af en toe een hele opgave om aan alle verwachtingen te voldoen. Die van ouders, school, sport maar ook van het kind zelf. Ik geloof dat oprechte aandacht en een luisterend oor een start is voor een innemend en intensief coachingstraject waar o.a. humor en creativiteit ingrediënten zullen zijn om jouw kind evenwicht en harmonie te geven. Elk kind bezit unieke en positieve eigenschappen en dat zal door mijn coaching en het kind zelf naar voren komen. Ieder kind is uniek en zo ook mijn coachingstraject.

De wereld kun je niet veranderen maar waar je wel invloed op hebt is het veranderen van je
mind-set. Het kind hoeft niet te veranderen maar kan wel leren om anders naar de wereld te kijken. Door te kijken naar wat er wel goed gaat en minder naar de dingen die (nog) niet goed zijn, creëer je heel veel rust en voldoening.

De antwoorden zitten voor een groot deel in het kind zelf, ik ga jullie hierbij helpen.

Wil je weten wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met me op.

06-51076538 of
[email protected]

Lieve groet,
Ester Neve

Adres: Mildenburgallee 50, 3207 ZC Spijkenisse
Telefoonnummer: 06-51076538
Stad: Spijkenisse
Route: Mildenburgallee 50
Postcode: 3207 ZC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Opbaargelegenheid De Seizoenen Opbaargelegenheid De Seizoenen 2 km Van het begin tot het eind is alles perfect geregeld. Met veel zorg en persoonlijke a...
Henk Bestrating Henk Bestrating 3 km Tuin aanleg Hekwerk Straat/grondwerk Ook NEN3140 keuringen voor bedrijven Info@henk...
Bengi Marine Engine Repair Bengi Marine Engine Repair 5 km Vertaald door Google Er werken hele aardige mensen Origineel Very nice people are wo...
internettoday.com internettoday.com 5 km Hosting is om de haverklap offline, klantenservice is onprofessioneel en beloofde afs...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid