facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wishes 4 Women

Wishes 4 Women

Info

Wishes 4 Women

Geschiedenis

Wishes 4 Women opende 16 juni 2011 met veel succes haar deuren in het centrum van Ugchelen. Dit succes is niet voor niets.

Wishes 4 Women biedt u namelijk kwaliteitskleding, accessoires, schoenen en tassen voor een betaalbare prijs.Ons assortiment valt het beste te omschrijven als stijlvol, draagbaar voor de modebewuste vrouw.

Adres: Ugchelseweg 171, 7339CH Ugchelen
Telefoonnummer: +31 55 542 43 34
Stad: Ugchelen
Route: Ugchelseweg 171
Postcode: 7339CH



op zoek naar gerelateerd: Kleding Ugchelen
Recensies
Een échte aanrader voor modieuze vrouwen! Heerlijk winkelen in een boutiek met ALTIJD modieuze kleding van geweldige merken. Eigenaresse Marion heeft super veel ervaring in zowel de inkoop van haar kleding alsook in het geven van een objectief advies. Ik kom er vanaf het moment dat ze met haar winkeltje gestart is. Ik koop meestal meer dan ik eigenlijk wil, omdat kiezen zo moeilijk is.
De meest uitgebreide gevarieerde collectie o.a. Studio Anneloes, met een eigenaresse die haar klanten kent en nieuwe klanten meteen goed inschat op smaak en maat. Fijn kopje koffie aan een gezellige tafel tijdens of na je aankopen. Ilonka Zinkstok
Veel pm te kiezen. Geen opdringetige verkoop. Wel goed advies.
Winkel staat grijs van de sigarettenrook. Mijden als je longpatient bent of niet van stinkende kleding houdt.
Prachtige kleren, leuke collectie en vriendelijke medewerkster.
Super leuke winkel! Vriendelijke eigenaresse en goed advies. Ontspannen en fijne sfeer. Kom zeker vaker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid