facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WiSE Vision

WiSE Vision

Info

WiSE Vision levert, monteert en installeert camerasystemen voor particulieren en MKB.



"WiSE Vision levert, installeert, configureert en onderhoud beveiligingssystemen zoals; alarmsystemen, camerabeveiliging, intercom en toegangscontrole voor zowel particulieren als ook het MKB."
Adres:
Telefoonnummer: +31646630847
Stad: Hoensbroek


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Wise Vision; alles wordt in perfecte staat gemonteerd en voorzien van alle info die we als gebruiker nodig hebben. Wij zijn wise vision van harte dankbaar voor alle professionele en vriendelijke contacten.
Wise Vision scoort een 10 op vrijwel alle vlakken: communicatie, service, advies en installatie. De geïnstalleerde camera's hebben een uitmuntende beeldkwaliteit, en eenmaal gekoppeld aan een telefoon of tablet is alles heel eenvoudig te bedienen.
Zeer professionele montage en tevens goede uitleg en nazorg!!
Naast goed advies een prima prijs/kwaliteit en perfecte nazorg geleverd. Ben zeer tevreden met de eenvoudige bediening via de app, goede uitleg van het systeem en de installatie door Wise Vision.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid