facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wip-Inn

Wip-Inn

Info

Wip-Inn voor Jongeren door Jongeren

Geschiedenis

Wip-Inn sinds 1970

In 1970 kwamen een aantal enthousiaste jongeren op het idee om een jongerencafé te beginnen. Aan de toenmalige Zwarteweg vonden zij een gebouw om dit te realiseren. “Wip-Inn” werd de naam omdat iedereen zo “even binnen kon wippen”. De avonden die ze organiseerden waren erg populair en trokken veel bezoekers. Door de komst van de Betuwelijn moest dit gebouw echter verdwijnen en werd er in 2004 een geheel nieuw onderkomen gebouwd aan de huidige Ringbaan Zuid 16. Dit nieuwe pand kwam in beheer van Stichting RAZV en Wip-Inn huurde het pand van deze Stichting.

Ruim 10 jaar lang hebben vele jongeren uit Zevenaar en omstreken Wip-Inn aan de Ringbaan gevonden en hier geweldige feesten beleefd. Al deze feesten zijn georganiseerd onder het motto “Voor jongeren, Door jongeren”. Wip-Inn wordt immers geheel gerund door jonge vrijwilligers. Toch bleek de animo terug te lopen, daarom is er in 2014 besloten om de huur van dit pand op te zeggen. Dit betekent echter NIET het einde van “Wip-Inn”.

Het huidige bestuur van Wip-Inn richt zich nu op het organiseren van enkele activiteiten per jaar op verschillende locaties. Op de homepage en via de social media zal iedereen op de hoogte gehouden worden van deze activiteiten.



"Wij zijn een dames mode zaak verkoop van maat 34 tm 56En verhuur kleding thema en gala"
Adres:
Stad: Zevenaar


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Super geholpen door vriendelijke vrouwen. Wat een keuze! De perfecte jurk gevonden voor mijn dochter!
Ik moest een smoking. Feestje met dress code Black Tie... Ja, die heb ik niet heel ruim voorradig. Even zoeken op internet en dan kom je dus als man bij de damesmode terecht... Ja, ze hebben ook smokings en nog veel meer!. Heel goede en zeer vriendelijke service! Blouse met juiste maat zat rond mijn nek best iets strak... Weet je wat: ik geef je een 2e blouse mee, maatje groter. Op het feest zelf kun je die wel aandoen, dan hoeft alles niet meer zo strak en netjes te zitten. Mooi en goed passend pak met extra blouse mee, manchetknopen, strikje, the whole shabang... 50 euri en je weet alles... écht niet duur. Maar ik kon het niet de volgende dag terugbrengen en daarna is het weekeinde en maandag zijn jullie dicht, dus heb ik een probleem!! Welnee, dan breng je hem dinsdag gewoon terug. Ga lekker genieten van het feest! Is dat mooie service, of niet? Dankjewel!!!
Mooie winkel en leuke kleding.. jammer dat vele dingen mij niet paste..was helemaal mijn ding ga nog een keer terug en hoop wat grotere maten te vinden daar,..er zijn eigenlijk te weinig kleding daar in te krijgen...wel een mooi vest daar kunnen vinden
Altijd leuke feestkleding kunnen vinden, zo veel keus
Grote collectie, en dat was het wel zo'n beetje
Vriendelijk geholpen door de eigenaresse tijdens het passen van de smoking door zoonlief!
Ruime keuze! We hadden gebeld en lag gelijk klaar toen we kwamen! Echt helemaal top. We hadden het met de kermis nodig en paar dagen voor tijd en paar dagen na die tijd konden we het ophalen en terugbrengen. We hadden van alles een foto gemaakt voor vriendinnen en toen kregen we alles ook van de maten die we mailden. En voor €20,- per pak was er zeker niets van te zeggen. Ga zo door!
Leuk kleding gevonden
Geweldig mooi assortiment
Geweldige zaak met prachtige galajurken! Monique is echt een geweldige liefdevolle vrouw! Wat een service, gastvrijheid! Kwaliteit en waar voor je geld! Wij van ZoMa hebben onze galajurken hier gehuurd. Dank dank dank!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid