facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WinWinWerkt

WinWinWerkt

Info

Bekijk onze vacatures via het tabblad vacatures.

Geschiedenis

Het tot stand brengen van bloeiende werkrelaties is onze passie en expertise!

Wij geloven dat als medewerkers hun talenten benutten in hun functie, en als zij op natuurlijke wijze aansluiten op de bedrijfscultuur, dat het betrokken medewerkers zijn. Deze medewerkers leveren een betere prestatie en dragen zo optimaal bij aan het succes van de organisatie.

Wat WinWinWerkt kenmerkt is een creatieve benadering van de arbeidsmarkt en het bieden van maatwerk-oplossingen aan onze opdrachtgevers.

Voor werkgevers 'partner in talent'

Zoek je een nieuwe medewerker als waardevolle aanvulling op je team? WinWinWerkt helpt kleine en middelgrote bedrijven bij het invullen van vacatures met ideale medewerkers. Lees meer... Voor werkgevers.

Voor werkzoekers 'partner in werk'

Ben je op zoek naar een baan die uitstekend aansluit bij jouw ambitie en talent? Meld je aan bij WinWinWerkt en maak gebruik van onze gratis extra service Talenten Etalage. Lees meer... Voor werkzoekers.



"WinWinWerkt biedt recruitment-marketing dienstverlening aan MKB bedrijven. Met onze dienstverlening helpen wij organisaties en toekomstige medewerkers elkaar te vinden en succesvol te verbinden."
Adres: NEST Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen
Stad: Amstelveen
Route: NEST Laan van Kronenburg 14
Postcode: 1183 AS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jobboo Jobboo 4 km Top uitzendbureau ! enorm geholpen met onze kappers vacature
Recensies
In de afgelopen maanden heeft Winwinwerkt ons begeleid bij het vinden van een nieuwe medewerker. Een professionele vacature opzet en een goede verspreiding via vacature sites. Fijne input en handvatten bij de selectie en sollicitatieprocedure hebben een essentiële bijdrage geleverd en er voor gezorgd dat de focus op de juiste kandidaat niet verslapte. Wij zijn dan ook zeer content met de service die Winwinwerkt biedt en bevelen hen van harte aan.
Het handboek is zeer duidelijk, je gaat gericht op zoek naar een nieuwe medewerker. Als je er even niet meer uitkomt mag je Michal ook altijd bellen wat wij super fijn vonden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid