facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wintertuin Experience

Wintertuin Experience
"Wintertuin Experience is een 100 jaar oude Botanische kas in het Cantonspark in Baarn. Nu is het een theetuin, terras, escape room en unieke vergaderlocatie. Met de rust en allure van weleer, en de beleving van nu."
Adres: Heemskerklaan 25 , Baarn 3742 AK, NL
Telefoonnummer: 035 533 7176
Stad: Baarn
Route: Heemskerklaan 25
Postcode: 3742 AK



op zoek naar gerelateerd: Wintertuin Baarn parkeren, Wintertuin Baarn Openingstijden, Menu Wintertuin Baarn, Wintertuin Baarn geschiedenis, Cantonspark Baarn Restaurant, Wintertuin Experience trouwen, High Tea Wintertuin Baarn, De wintertuin
Recensies
Mooi sfeervolle locatie in rustig en zeer net park. Parkeren kan je net buiten het park langs de weg. Met mooi weer kun je heerlijk op het terras vertoeven. Binnen ziet het er prachtig uit. In de kassen kun je de escape rooms spelen. En voor kids is er een kindermenu. Ook kunnen ze een speurtocht doen 1 vanaf 4 jaar 1 vanaf 8 jaar/ niet geprobeerd. Het eten was heerlijk. Wij hadden de geitenkaassalade en de zalmsalade. Beide zeer goed gevuld, heerlijk en het zag er prachtig uit! Er is glutenvrij brood beschikbaar, heel fijn! Er was ook glutenvrij gebak miljonairs bread en die zag er heerlijk uit. Ze verkopen een gluten en lactosevrij bananenbrood. Het personeel was heel vriendelijk.
Wat een geweldig indrukwekkende plek om te zijn. Een fijne ambiance in de botanische sferen, aangenaam personeel en uitstekende gerechten. Probeer vooral eens de zelfgemaakte limonade en check de borden voor speciale gerechten.
Mooie locatie. Lekkere taart gegeten en daarna de Elixir escaperoom gedaan, een fantastische kamer! Gamemaster Nick heeft ons erg leuk begeleid. Binnen de tijd ontsnapt :
Dit is een superleuke plek! Uniek gebouw, goeie sfeer en heerlijk eten. Bediening is hartelijk en heeft ons heel goed verzorgd!
Op zondag gereserveerd voor een verjaardagslunch met vriendinnen. Na 5 min in de middenruimte oogcontact proberen te maken met het langslopende achter balie verdwijnend en weer terugkomend personeel, aan de balie gaan staan om ons "aan te melden". Kregen een leuk plekje aangewezen, er was alleen niet schoongemaakt. De tafels en stoelen zaten onder de kruimels. Hele leuk sfeer, mooi, warm, hele fijne heaters aan het plafond. Kinderen liepen vrij rond en totaal niet storend. Duurde vervolgens 25 min tot iemand vroeg of we wat drinken wilde bestellen, gelukkig waren we van plan lang te zitten. De bediening was verder prima. Maar dat eerste moment van binnenkomen, daar valt enorme winst te behalen door iemand per dagdeel aan te wijzen als gastvrouw oid.
Prachtige locatie maar de service al voor de tweede keer zeer onvriendelijk. Bij binnenkomst in een lege zaak liep de eigenaresse ? geïrriteerd op ons af met de vraag of wij gereserveerd hadden. Het zou vol zitten al kon ze ons niet direct vertellen welke tafels dan gereserveerd waren en vanaf wanneer. Na een heel verhaal bleek de gewenste tafel bij de speelplek beschikbaar te zijn tot 12:30 uur. Aangezien het net 10:30 uur was alle tijd dus, maar de sfeer was gezet. Na nog 15 minuten gewacht te hebben op bediening waren wij er dan ook wel klaar mee. Ondanks de ervaring toch een tip weliswaar niet in euro’s maar hopelijk net zo waardevol: zet ‘gereserveerd’ op de tafel / de deur, zo weet iedereen waar hij aan toe is.
Prachtige locatie!!!!!! Heel vriendelijke bediening met kennis van de geschiedenis van het park, prachtige omgeving, lekker etenook glutenvrij leuke locatie voor fotoshoots ook! Kom er zeker een keer terug!
Mijn dochter en ik bestelden een taartpuntje, een kop koffie en een chocolademelk. We wezen aan waar we gingen zitten, het zou gebracht worden. Na 20 minuten gewacht te hebben, zijn we gaan vragen waar het bleef. Aangezien we tegenover de balie zaten en we zagen dat diverse mensen na ons al hun bestelling kregen. Het zou zo komen. Na nog 10 minuten wachten kwam ereen medewerkster. De taart was op. Ik vroeg of ze nog iets anders hadden voor bij de koffie en chocolademelk. Niets, alles is op. Ze bleef staan. Mag ik de kaart zien? Nee alles is op, was weer het antwoord. Dan alleen de koffie en chocolademelk. Maar dat kon wel even duren want het was druk. Toen heb ik haar bedankt en gezegd dat ze de hele bestelling kon laten zitten en we weg zouden gaan. Prima. Geen excuses of wat. Ik ging hier met een naar gevoel weg.
Prachtige locatie, erg mooi! Eten niet bijzonder en bediening viel wat tegen. Erg lang wachten als je iets wilde bestellen, leken niet op te letten.
Mooie locatie! er werd ons een tafel toegewezen. Het was niet bijzonder druk. Er liep veel personeel. Echter na lang wachten besloten op te stappen, aangezien er geen medewerker kwam om onze bestelling op te nemen. Erg jammer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid