facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkeltje van Lynn

"Unieke, betaalbare mode voor meiden die er goed uit willen zien; voor zichzelf. Met die insteek zijn wij dagelijks op zoek om voor jullie de leukste, meest unieke items, voor een super fijn prijsje voor in ons winkeltje te spotten! Wij blijven op de hoogte door het volgen van inspirerende IT-girls en internationale magazines en zijn altijd aan het verbeteren om jou het beste te bieden. Wij zorgen ervoor dat jij bij ons alles vindt om je elke dag heerlijk fashionable te voelen. * Ook op aanvraag!"
Adres: Korenkamp, 52, 7434SJ Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 628623780
Stad: Deventer
Route: Korenkamp, 52
Postcode: 7434SJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Advancare Advancare 3 km Een in water oplosbare vorm van curcumine. Prachtige innovatie. Heel fijn product. Pa...
Aardig Goed Aardig Goed 4 km De kleding is op kleur en dan per kleur op maat. Ziet er wel leuk uit maar ik vond he...
Combi Plant De Vijfhoek Combi Plant De Vijfhoek 4 km Gezellige winkel en uitstekende service
EIGEN Optiek EIGEN Optiek 4 km Ik ben nog nooit zo goed geholpen als bij Marleen. Ik heb 2 verschillende sterktes, n...
Mitra de Vijfhoek Mitra de Vijfhoek 4 km Fantastische slijterij met een grote keuze in speciale bieren.
Albert Heijn de Vijfhoek Albert Heijn de Vijfhoek 4 km In zij algemeenheid vind ik AH qua kwaliteit achteruitgaan. De groente afdeling van d...
Crea-handigehandjes Crea-handigehandjes 4 km Kom er graag, prima prijzen. Met afhalen altijd een praatje, en alle tijd voor vragen...
Blingbling Blingbling 4 km
Flyers One Wheel Scooter Flyers One Wheel Scooter 4 km Op deze pagina vindt u alles wat u wilt weten over onze One Wheel Scooters.
One Two Tea One Two Tea 4 km Heel attente en vlotte bediening, lekker eten en heel gezellig ingericht
Starair Airconditioning Starair Airconditioning 4 km Zeer vertrouwd adres en deskundig advies en nog goede prijs ook.
Build A Bike Motorcycles Build A Bike Motorcycles 4 km Edwin is een super gast. Zeer kundig op motorgebied. Heeft mn bobber mooi afgebouwd. ...
Fralet Fralet 5 km Webshop voor handgemaakte design kaarsen
Wolters Keukens Wolters Keukens 5 km Voor mij 5 sterren omdat ze mij een onderdeeltje gaven van een afgedankte afwasmachin...
Paul Hafkamp Bloemen Paul Hafkamp Bloemen 5 km Wij hebben al meer dan 3 jaar iedere 2 weken een verassend mooi boeket van Paul
MultiVlaai MultiVlaai 5 km 2 macarons gekocht. Ze wisten niet eens de smaken en hebben de verkeerde smaken meege...
Waroeng Indomas Waroeng Indomas 5 km Na ruim 2 weken geleden een bestelling te hebben geplaatst zou de bestelling zaterdag...
Recensies
Super ervaring! Helaas is de winkel voor mij te ver weg, gelukkig hebben ze nog altijd de webshop waar je snel en makkelijk kunt bestellen. Personeel is top en vriendelijk mocht je vragen hebben of er is iets niet goed wordt je gelijk op een fijne en goede manier geholpen. Inmiddels al veel te veel gekocht, kan haast een abonnement gaan afsluiten! haha. Via de instagram story’s laten ze de kleding zien hoe ze vallen en wordt er nodige uitleg bij gegeven! Super!
Echt leuke kleren! Tot nu toe nog maar een keer iets besteld, maar dat was ook een groot succes. De service is vriendelijk en snel. Zou dol graag de winkel in Deventer eens bezoeken! Daarbij volg ik ook hun insta account, echt heel leuk hoe ze het hier aanpakken en de vele winacties! Aanrader!!
Mooie en gevarieerde winkel met de laatste modetrends en allerleukste kleding, schoenen en accessoires! Hier kun je gewoon niet zonder iets naar buiten lopen. Vriendelijk personeel en een uitgebreide website en snelle levering! Aanrader dus!
Leuke winkel met veel diverse soorten kleding voor alle gelegenheden. Veel keuze en meerdere maten! Regelmatig nieuwe collectie waardoor dit elke keer weer leuk is om binnen te kijken.
Geweldige winkel! Vriendelijk en behulpzaam personeel met snelle service. En niet te vergeten de veel te leuke kleding!
Mega leuke winkel en super lief personeel! Ik voel mij altijd helemaal op mijn gemak als ik de winkel binnen kom, de kleding hangt ruim opgesteld en Lynn en haar meiden zijn altijd bereid om even mee te kijken/denken als je advies nodig hebt. Hun insta stories zijn ook geweldig. Ze zijn allemaal zo enthousiast en gezellig! ‘Ze zijn zo lekker normaal gebleven’, terwijl de winkel letterlijk en figuurlijk mega groeit!
Onwijs leuke winkel en super gezellig personeel! In de winkel stellen ze je onwijs op je gemak en is het heerlijk winkelen. De insta story collecties die wekelijks de zien zijn worden met volle enthousiasme gemaakt. Veel variatie in collectie!
Pakketje 9 dagen te laat ontvangen, de blouse en broek kwamen er zwaar gekreukt uit omdat het pakket als brievenbuspakket mee is gegaan maar dit een gewoon pakket had moeten zijn. Opnieuw wassen en strijken dan maar.
Echt een super winkel! Zoveel mooie kleding, elke week nieuwe collectie is online en het klopt gewoon allemaal. Speciaal uit Friesland er naar toe gereden. Nergens anders is zo’n leuk winkeltje. Ga zo door!
Deze winkel ontdekt via Instagram en helemaal fan, wat een leuke spullen en leuk team! Helaas nog niet in de gelegenheid geweest om de nieuwe winkel te bezoeken maar dat bezoek staat zeker op de planning!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid