facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkelreus Computers B.V.

Winkelreus Computers B.V.

Info

Reusachtig in computers en telecom!
Winkelreus Computers richt zich op twee verschillende markten: “Zowel particulieren als bedrijven.

Geschiedenis

De rode draad door de dienstverlening van Winkelreus Computers is de uitgebreide service.
Dit kenmerkt zich door een praktische aanpak en service aan huis. Eenvoudig gezegd lossen we problemen zo snel mogelijk op. Als het kan gebeurt dat gewoon bij de mensen thuis. Zo kan een klant zien wat er fout is gegaan en kunnen we vertellen hoe deze problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden.

De succesformule van Winkelreus Computers zorgde ervoor dat het bedrijf bleef doorgroeien.
begin 2009 werd het bedrijfspand aan de Boschweg in Schijndel dan ook te klein. Het was tijd voor een ingrijpende verbouwing. “Wij streven naar een hoge mate van tevredenheid bij onze klanten. We bieden een goede kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit. En ons voormalige bedrijfs- pand paste niet meer zo goed in die strategie. Na de grote verbouwing kregen we weer de ruimte om te doen waar we goed in zijn. Letterlijk en figuurlijk.

Maar ook een uitbreiding kwam sinds april 2012 ter sprake. Een nieuwe vestiging aan de Borchmolendijk in Sint-Oedenrode zorgde ervoor dat Winkelreus Computers haar activiteiten verder uit kon bereiden. De bestaande relaties uit Sint-Oedenrode kregen er zo een extra servicepunt bij.

Winkelreus Computers verkoopt A-merken. Deze merken hebben een grote naamsbekendheid en zijn kwalitatief zeer goed. Dit geeft u wellicht een vertrouwd gevoel. Doordat de producten kwalitatief zeer hoogwaardig zijn is de garantie die u op de producten krijgt zeer goed geregeld. Het eerste jaar nemen wij de garantie op ons, daarna (afhankelijk van de garantietermijn) kunt u zelf de producten opsturen naar de desbetreffende fabrikant van het product. Omdat de garantie hier ook goed is geregeld zal uw probleem dan ook zeer spoedig verholpen zijn. Winkelreus Computers heeft erg veel artikelen op voorraad, de kans dat u daadwerkelijk op een levering van de fabrikant moet wachten is minimaal.

Door de ruime kennis en ervaring van ons personeel kan Winkelreus Computers u voorzien van professioneel advies en informatie.

Adres: 5481 AG Schijndel
Telefoonnummer: 0735494450
Stad: Schijndel
Postcode: 5481 AG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rimac Computers Schijndel Rimac Computers Schijndel 769 meter De kennis, service en klantvriendelijkheid zijn van zeer hoog niveau. Ze nemen de tij...
dWise Computers dWise Computers 1 km Wat een super service bij dit bedrijf !!
Phone Repair Schijndel Phone Repair Schijndel 1 km Phone Repair Schijndel geeft uw smartphone/tablet een nieuw leven!
IT-OK IT-OK 1 km Goede gezonde zaak altijd wel te bereiken in de openingstijden vriendelijk kerels tec...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid