facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkelpassage de Hoofdpoort Kaatsheuvel

Winkelpassage de Hoofdpoort  Kaatsheuvel

Info

Een gezellige en overdekte winkelpassage met een zeer gevarieerd aanbod van detaillisten en altijd gratis parkeren..!

Adres: Hoofdpoort, 5171 DN Kaatsheuvel
Stad: Kaatsheuvel
Route: Hoofdpoort
Postcode: 5171 DN


Recensies
Een heel klein overdekt winkelcentrum met een paar winkels zoals de Jumbo, Hema, Kruidvat, Brainwash kapper, Mitra slijterij, Bakker Bart, Hans Anders etc. Beetje oubollig, sfeerloos winkelcentrum eigenlijk, zonder bankjes waar je even kunt zitten en ik zag er ook geen prullenbakken. Eigenlijk meer een overdekte doorgang waar een paar winkels zitten. Wat wel goed is geregeld, zijn de vele gratis parkeerplaatsen. Dit is een reden voor sommige Waalwijkers om hier te shoppen ipv in Waalwijk.
In principe alles wat je in een dorp nodig hebt. De gevels mogen echter wel een restyling gebruiken. Het uithangbord lijkt ooit met windows 95 in paint ontworpen.
Overdekt klein winkelcentrum met Hema, Kruidvat, Jumbo en enkele kleinere winkels. Ook veel leegstaande panden. Tevens prima cafetaria op de hoek. Gratis parkeren voor de ingang.
Nette overdekt winkel centrum met een paar winkels. Maar in het centrum van Kaatsheuvel gelegen. Ruim gratis parkeerterein aan de ene kant cetrum aan de anderekant met beperkt parkeer mogelijkheid hier wel met parkeerkaart
Tja buurtcentrumpje kruidvat, jumbo en een hema ow ja en een bakker en snackbar en slijterij
Jammer genoeg veel leegstand in het dorp
Van boodschappen tot kleding...ik kom behoorlijk hier aan mijn trekken.
Veel leegstand geen karakter de winkels die er wel zijn zijn bemand door vriendelijk personeel
wat ik nodig heb maar niet zo gezellig
Veel winkel leegstaand klinkt hol en is ongezellig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid