facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkelman - SmakelijkBanket.nl

Winkelman - SmakelijkBanket.nl

Info

Banket om aan te zitten

Geschiedenis

Banket bakken is een ambacht. Sommige van onze recepten zijn generaties lang doorgegeven. Andere zijn juist helemaal van deze tijd, gemaakt voor de smaak van nu, voor de consument van nu. Maar of het nu gaat om een authentieke banketbakkersappeltaart uit het receptenboek van ‘de oude Winkelman’ óf om een verrassend eigentijdse, smaakpapillen strelende bonboncreatie, kwaliteit kent geen tijd.

Adres: Freericksplaats 19, 3054 GJ Rotterdam
Telefoonnummer: 0104186567
Stad: Rotterdam
Route: Freericksplaats 19
Postcode: 3054 GJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Een mooie winkel met prachtige patteserie in Hillegersberg personeel vriendelijke en deskundig
Het is aardig personeel en zeer behulpzaam wel vind ik het teleurstellend dat ze door de teid een slechtere kwaliteit prijs verhouding zijn geven
Heerlijke gebakjes en vriendelijke service
Personeel was niet erg vriendelijk. Jammer.
Geweldige banketbakker die ook Haagse wensen vervuld!!
Een super lekkere fototaart besteld voor mijn zoontje zijn verjaardag. Iedereen vond hem heerlijk. Ook de saucijzenbroodjes die ze op zaterdag verkopen zijn super. Die mogen ze ook wel doordeweeks verkopen!
Fantastische hazelnootgebak. Bestel altijd voor mijn relaties bij deze vakman!
Altijd heerlijk gebak en zeer klantvriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Winkelman - SmakelijkBanket.nl. Freericksplaats 19 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Winkelman - SmakelijkBanket.nl adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Winkelman - SmakelijkBanket.nl. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Winkelman - SmakelijkBanket.nl delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid