facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkelhart Zwaagdijk

Winkelhart Zwaagdijk

Info

Winkelhart Zwaagdijk is 7 dagen per week geopend. Gemak, deskundigheid en service. 12 winkels, 15.000 vierkante meter en 400 gratis parkeerplaatsen.

Geschiedenis

Winkelhart Zwaagdijk is 7 dagen per week geopend. Gemak, deskundigheid en service. 12 winkels, 15.000 vierkante meter en 400 gratis parkeerplaatsen.

Het aanbod van winkels bestaat uit: Aldi, Action, Bakker Koning, Boerenbond/Pets Place, Budget Home Store XL, Jumbo Zwaagdijk, Mammoet Woongigant, Michael Nobbe Optiek, Morgana, terStal, Wibra en Zalm Schoenen.

Adres: Zwaagdijk 227, 1684NG Zwaagdijk-Oost, Noord-Holland, Netherlands
Stad: Zwaagdijk-Oost
Route: Zwaagdijk 227
Postcode: 1684NG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: wibra zwaagdijk, zalm schoenen zwaagdijk, action zwaagdijk, jumbo zwaagdijk, mammoet zwaagdijk, meubelzaak zwaagdijk, terstal zwaagdijk
Recensies
Op een strip land zijn enkele winkels en ook parkeergelegenheid samengevoegd waarbij het soms uitkijken is hierdoor. Ook bij het in- en uitrijden moet goed worden uitgekeken want het is misschien te druk voor de ligging maar goed, de boodschappen moet je ergens doen.
Uitrijden van parkeerplaats naar de openbare weg is soms wat lastig i.v.m. verkeersdrukte en situatie. Goed winkelaanbod
Best veel winkels voor je dagelijkse boodschappen. Ruime parkeer mogelijkheden, maar altijd druk. Toegang en vertrek problematisch, daarom soms gevaarlijjk voor kruisend fietsverkeer. Onbegrijpelijk dat de gemeente geen goede verkeersvoorziening hiervoor treft.
Als je niet in de buurt woont moet je er een flink stuk voor omrijden.
Leuk aanbod aan winkels, alleen parkeren is vaak moeilijk i.v.m drukte. Ook onhandig is dat je eerst vanaf de snelweg een landweg moet nemen. Inrit zou handiger zijn ter hoogte van de Jumbo.
Een groot winkelcentrum met ruim aanbod in verschillende winkels! Alles wat je zoekt op een plek!
Mooie winkels veel aanbod, genoeg parkeergelegenheid. Enkel is het een drama om op het terrein te komen, hier zou de gemeente een wat aan moeten doen zodat er geen ongelukken gaan gebeuren!
Genoeg parkeerplaats om hier even lekker te gaan shoppen
Diverse winkels, groot aanbod. Jammer van de onwijze drukte op de parkeerplaats en uitgang.
Leuke winkels, altijd fijn boodschappen doen bij de Jumbo, met mijn zoon en kleindochter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid