facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkelen in Arnhem

Winkelen in Arnhem

Info

Het in beeld brengen van aanbiedingen en nieuws van lokale ondernemers uit Arnhem.



"Meer dan 110 winkels onder één dak én gratis parkeren: bij winkelcentrum Kronenburg in Arnhem kan het. Of je nu gezellig gaat shoppen voor een nieuwe outfit bij één van de vele modewinkels, op zoek bent naar een mooi cadeau bij de juwelier of de boekwinkel,bij Kronenburg slaag je altijd.Voor de dagelijkse boodschappen ben je bij de supermarkten van Kronenburg op de beste plek: je hebt hier de keuze uit Albert Heijn XL, Aldi en Ekoplaza. Ben je op zoek naar vers? In de versstraat naast Albert Heijn zijn vele speciaalzaken gevestigd met verse delicatessen en etenswaren. Ook heb je de mogelijkheid om even uit te rusten in één van de gezellige lunchrooms met een verse koffie en taart of een patatje te bestellen in één van de snackbars."
Adres: Klappenburgstraat 30A, 6681 XS Bemmel
Telefoonnummer: 0481 464 770
Stad: Bemmel
Route: Klappenburgstraat 30A
Postcode: 6681 XS



op zoek naar gerelateerd: Leuke winkels Arnhem, Plattegrond Arnhem centrum winkels, Winkelen Arnhem, Winkels Arnhem openingstijden, Woonwinkel Arnhem bakkerstraat, Arnhem winkels zondag, Winkels Arnhem maandag, Goedkope kledingwinkel Arnhem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hét Gemeente Nieuws Hét Gemeente Nieuws 23 meter Je krijgt nooit geen antwoord als je items vraagt en er staat verl oud nieuws op de s...
Recensies
Vandaag Black Friday!! Wist ik niet maar alle winkels hebben korting acties en het is lekker druk. Niet TE druk maar echt gezellig druk. Lekker bij La Place een ouderwets broodje kip met taugé gegeten en een verse jus en koffie. Zalig om op deze manier de kerst inkopen op mijn dooie akkertje te kunnen doen. En…..ze zijn vandaag 25/11/2022 tot 22:00 uur open!
Wauw een fantastisch winkelcentrum, heel veel winkels voor iedereen is er wel iets om te kijken. Lekker terrasje genomen, wc in het winkelcentrum aanwezig die heel schoon is. Een top winkelcentrum die ik iedereen zal aanraden om er eens een dagje uit van te maken. Gratis parkeren en volop parkeergelegenheid .Wij komen zeker terug. Klasse hoor voor alle ondernemers!!
Vanaf de buitenkant denk je wat gebeurd hier binnen allemaal halleluja wat een lelijk pand, dat moet ik gewoon eerlijk vertellen jezus wat een graftak gebouw man. Maar echt van binnen Big Ups naar de mensen daar het voelt schoon genoeg aan en er zitten echt wel leuke winkels tussen. Ook voelt het erg ruim aan van binnen en zorgt het voor wat door draai in dat deel Arnhem
Goed bereikbaar, voldoende gratis parkeergelegenheid en uitgebreide selectie aan winkels en eetgelegenheden. Is niet heel modern maar wel netjes. Vind zelf de bewegwijzering niet optimaal dus soms zoeken want het is best wel een groot centrum.
Gigantisch mooi geworden in de looptijd Ik was er al een paar jaar niet meer geweest maar het is echt gigantisch vooruit gegaan Je kan het zo gek niet bedenken of het is wel verkrijgbaar hier dus groot overzichtelijk praktisch alles is wel verkrijgbaar is overdekt Ja het is echt een heerlijk winkelcentrum
Levend winkelcentrum. Geen leegstand en voor ieder wat wils. Parkeren soms moeilijk in het weekend maar voor de rest een aanrader. Gezien het overdekt is heerlijk om naar toe te gaan als het regent.
Fijne plek om bij slecht weer lekker rond te snuffelen en te shoppen. Wel suf dat als je ergens gegeten hebt je alsnog voor het toilet moet betalen.
Mooi winkelcentrum waar alles voorhanden is. Daarnaast is er een ruime parkeergarage waar men gratis kan parkeren. Als er plek is uiteraard, want tijdens piekuren is het weleens azen op een plek.
Kost even om heen te reizen vanuit Velperpoort maar ik vind het een leuk winkelcentrum. Ga er liever heen dan naar de binnenstad. Neem bijvoorbeeld de Blokker, die is in Kronenburg veel gevarieerder, groter enruimer. En de AH XL is ook een leuke winkel.
Fijn goed gevuld winkelcentrum. Ruim opgezet en veel leuke winkels aanwezig. Hier kun je altijd slagen. Veel parkeerruimte, grote Albert Heijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid