facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WinkelcentrumHoogzandveld

WinkelcentrumHoogzandveld

Info

Gratis parkeren * breed winkelaanbod * Nieuwegein-Zuid * vernieuwd winkelcentrum * centraal gelegen nabij de A2

Geschiedenis

Winkelcentrum Hoogzandveld is gelegen in Nieuwegein-Zuid nabij de A2. Door de centrale ligging met gratis parkeerplaatsen is het niet alleen makkelijk winkelen voor inwoners uit de nabij gelegen wijken. Ook winkelend publiek uit dorpen en steden als Vianen, IJsselstein, Lexmond, Lopik, Houten en Montfoort doet het winkelcentrum aan voor de dagelijkse- en/of wekelijkse boodschappen.

Er is een breed winkelaanbod en u kunt de volgende winkels vinden: Action, Albert Heijn, Apotheek Vreeswijk, Bakker Roel, Banketbakkerij Oorbeek, BloemenVaria, Blokker, Bruna, By Joce Fashion & Living, CEM Market, dieren- en hengelsportspeciaalzaak Dier & Ding, Egon Brakké groenten- en fruitspecialist, Groen Tweewielers, Kaasspeciaalzaak Alexanderhoeve, Kapsalon Jon Karelse Hair & Style, Keurslagerij Wim de Graaf, Kwalitaria Lunchroom Hoogzandveld, Slijterij-Wijnhandel Zandveld, Trekpleister en Volendammer Vishandel Robbert Sier.



"Hoogzandveld is een winkelgelegenheid in Nieuwegein Zuid. De naam Hoogzandveld origineerd van de velden die in de 19e eeuw te vinden waren in hetzelfde gebied. Deze velden waren ondanks de naam niet hoog, en bestonden niet uit zand. De naam komt van de benaming die gegeven werd door oud-vreeswijkers: "Húg-zund". Wat op zichzelf weer verwees naar behagen Húg zijn zund.Tegenwoordig zijn er veel verschillende winkels te vinden voor het winkelplezier van de nabije bewoners"
Adres: Winkelcentrum Hoogzandveld 2, 3434 EE Nieuwegein-Zuid, Utrecht, Netherlands
Stad: Nieuwegein-Zuid
Route: Winkelcentrum Hoogzandveld 2
Postcode: 3434 EE



op zoek naar gerelateerd: Kledingwinkel hoogzandveld Nieuwegein, Hoogzandveld Nieuwegein openingstijden, Hoogzandveld springkussen, Jumping-World Nieuwegein, Action Nieuwegein
Recensies
Zeer druk met auto,s!! Moeten een parkeer schijf plaat ban maken! Iedereen zet auto neer en gaat met de tram!!! Dus de gemeente moet dit oplossen!! Bijn geen ruimte om boodschappen te doen!
Prettig winkelcentrum. Verschillende winkels kleding, supermarkt, drogist, bakker, slager, action, kapper en meer. Regelmatig iets te doen voor kinderen bij Buurtplein Zuid.
Prima winkelcentrum. Eerlijk is eerlijk. Het is misschien wel niet de meest inspirerende plek !, maar je hebt hier alles bij de hand én kwaliteit oorbeek, keurslag, AH, etc..
Er zou eigenlijk een 2e supermarkt of iets van dien aard erbij moeten om de concurrentie aan te gaan met Albert Hein. Die erg dominant is mbt prijsstelling. Er wonen veel ouderen in de buurt met een AOW en een kleine beurs. Een Aldi of Lidl zou welkom of een Turkse supermarkt.
Fijn centrum, gratis parkeren en prima basis aanbod aan winkels. Wel jammer dat er leegloop lijkt te ontstaan.
Klein, maar fijn. Prima plek om je essentiële spullen te halen.
Niet zo groot winkelcentrum, maar wel met alle winkels zoals Trekpleister, Action, AH, dieren speciaalzaak, visboer, kaasboer, Bruna, kapper, fietswinkel, bloemenwinkel, bakker, slijterij en eetgelegenheden.
Meer leegstand en de parkeerplekken leveren soms gevaar op. Ik heb al meerdere ongelukjes gezien daar.
Prettig winkelcentrum met een goed winkelaanbod. Supermarkt, drogist, bakkerij, Blokker, apotheek, bloemenwinkel, Action en dameskleding.
Was hier voornamelijk voor de action maar ziet er leuk uit het winkelcentrum
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid