facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkelcentrum Westerwatering

Winkelcentrum Westerwatering

Info

Heel fijn winkelcentrum met oa bloemist, kapper, snackbar, slagerij, opticien, AH, bakkerij , Gall en Gall, Ako, Chinees, shoarmazaak.

Adres: Volendamstraat, 1507 NC Zaandam
Stad: Zaandam
Route: Volendamstraat
Postcode: 1507 NC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Winkelcentrum 't Kalf Zaandam Winkelcentrum 't Kalf Zaandam 3 km Je kunt er terecht voor je dagelijkse boodschappen. Een beetje ongezellig. Niet alle ...
Recensies
Prima winkelcentrum, alles naast elkaar! Een fijne bakker, een prettige slager, mooie bloemenzaak, lekkere chinees en de rest van de boodschappen scoor je bij ah ;
Een hele goede nieuwe sushibar zit er ,i love sushi, met hele lieve en kundige medewerkers. Ga echt keer proberen. Ze zijn het waard.
Echt fijn. Heeft alles wat je in huis nodig hebt.
Een prima winkelcentrumpje voor je basisbehoeften. Binnen zit een slijterij, een bloemenwinkel, slagerij en supermarkt. Ook staan er binnen 2 panden leeg waar nog geen bestemming voor is. Aan de buitenzijde zit een snackbar, deze is echt schofterig duur en ikzelf vind de pindasaus hier echt niet lekker! Verder zit er aan de buitenzijde nog een beautysalon, kapper, opticien, drogisterij, een Chinees restaurant waar ik zelf geen fan van ben en een Turks eethuis. Bij het Turkse eethuisje hebben ze echt de allerlekkerste kapsalon die ik ooit gegeten heb, enige nadeel kan soms zijn dat je rond etenstijd lang op je bestelling moet wachten met name op zondag In het winkelcentrum is een AED aanwezig, deze heb ik zelf 1x opgehaald na een reanimatie oproek. Personeel van de supermarkt reageerden heel goed door te vragen of zij de hulpdiensten moesten bellen.
Veel lege winkels die gebruikt worden als opslag. Albert heijn super personeel.
Het winkelcentrum staat er nou een jaar of 25, en dat is wel te blijken. De winkels worden onderhouden, maar het doet wat ouder aan. Wel alle winkels die je nodig hebt.
Leuke winkel centrumtje helaas echt te weinig winkels
Alle primaire levensbehoeften op 1 plek
Een klein maar toch prettig winkelcentrum meer een buurt winkelcentrum met ons kent ons. Iedere Donderdag hier wat boodschappen doen.. slager, bakker en AH. En voor soms een snackbar en kruidvat..
Vele verschillende winkels netjes en ruim
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid