facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkelcentrum 't Gulper Hart

Winkelcentrum 't Gulper Hart

Info

Winkelcentrum 't Gulper Hart in Gulpen met een divers aanbod aan winkels en ligt in het hart van ons centrum. Blijf op de hoogte van acties en evenementen.

Adres: Looierstraat,, 6271 Gulpen
Stad: Gulpen
Route: Looierstraat,
Postcode: 6271



op zoek naar gerelateerd: Leuke winkels Gulpen, Kledingwinkels Gulpen, Centrum Gulpen, Gulpen winkels zondag, Winkels Rijksweg Gulpen, Damesmode Gulpen, Cadeauwinkel Gulpen, Action Gulpen
Recensies
Erg gezellig met leuk water erdoorheen. Gezellige terrasjes
Geweldige plek voor kruisbessenvla met koffie. En heb er nog een mooi gedicht geschreven op 5 mei voor "CO-RO-NA-VA-RIA"
Sfeervol, authentiek, kleinschalig, betaalbaar.
Fijn en rustig centrum om te winkelen. Goede verbindingen met openbaar vervoer. Overal wordt je vriendelijk geholpen. Gulpen is een mooi dorp omgeven door natuur en cultuur. Mooi centrum waar de beek de Gulp door stroomt. Gezellige terrasjes om wat te gebruiken. Goede fietspaden en wegen die keurig onderhouden zijn.
Altijd behulpzaam personeel en ondanks het geen grote kruitvat is hebben ze toch alles op voorraad erg fijn in combinatie met de markt op donderdag.
Net als op de meeste plaatsen. Te ruim assortiment. Winkel te vol. Een ballenbak aan producten. Nuttig als je precies weet wat je moet hebben.
Keurig maar met veel leegstand. Misschien voor de locale bevolking handig voor de dagelijkse boodschap maar voor de adhoc bezoeker niet interessant.
Gezellig, van les wat en je kan er leuk zitten en lekker eten. Enigste minpuntje is de parkeergelegenheid
Passages zijn meestal al niet zo geweldig maar met leegstand worden ze nog desolater. Helaas is dit hier ook het geval
Geweldig plekje! Allemaal winkels die ik nodig heb dus het is heel handig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid