facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkelcentrum Spaland

Winkelcentrum Spaland

Info

Ons overdekte winkelcentrum omvat 51 winkels met een totale oppervlakte van 9.810m2
Winkelcentrum Spaland is een sfeervol en overdekt winkelcentrum in Schiedam Noord.

Geschiedenis

Winkelcentrum Spaland is een sfeervol en overdekt winkelcentrum in Schiedam Noord. Niet de verzameling grote namen die men in de meeste winkelcentra aantreft, maar een gevarieerd aanbod van kleine winkels waar een persoonlijke benadering hoog in 't vaandel staat. U kunt er terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor luxe goederen, bankzaken en de laatste mode. Winkelcentum Spaland is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. De tramlijnen 21 naar Woudhoek en 23 naar Vlaardingen stoppen voor de deur evenals buslijn 51. Bezoekers met de auto kunnen gebruik maken van de GRATIS parkeergarage of de vele GRATIS parkeerplaatsen rondom. Op deze website vindt u een handige plattegrond met de indeling van de winkels. Bovendien ziet u een overzicht van de lopende aanbiedingen van de deelnemende winkeliers en van de geplande evenementen die de gezellige sfeer op een aantal zaterdagen nog verhoogt.



"Het gezelligste winkelcentrum van Schiedam, met winkelketens, maar ook juist veel winkels waar de ondernemer zelf in de winkel staat. Voor iedereen is er iets te vinden"
Adres:
Stad: Schiedam


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Hof van Spaland Schiedam Albert Heijn Hof van Spaland Schiedam 16 meter AH bezoek is hier altijd gezellig mits de koffie hoek er is voor gratis koffie. Met d...
Hollandse Gebakkraam hof van Spaland Schiedam-noord Hollandse Gebakkraam hof van Spaland Schieda... 144 meter Makkelijk bereikbaar ov en met de auto. Genoeg gelegenheid tot parkeren
Passage Schiedam Passage Schiedam 3 km Fijn winkelcentrum, maar de parkeergarage laat te wensen over. Nieuw systeem wat gere...
Recensies
Winkelcentrum Spaland is een sfeervol en overdekt winkelcentrum in Schiedam Noord. Niet de verzameling grote namen die men in de meeste winkelcentra aantreft, maar een gevarieerd aanbod van kleine winkels waar een persoonlijke benadering hoog in ‘t vaandel staat. U kunt er terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor luxe goederen, bankzaken en de laatste mode. Het winkelcentrum is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. De tramlijnen 21 naar Woudhoek en 24 naar Vlaardingen stoppen voor de deur evenals buslijn 51. Bezoekers met de auto kunnen gebruik maken van de GRATIS parkeergarage of de vele GRATIS parkeerplaatsen rondom.
Zoek je nog een echte warme bakker en vind je het fijn om tussen fatsoenlijke mensen je boodschappen te doen? Bijkomend voordeel is dat parkeren gratis is. Zo kan het dus ook.
Wat verouderd winkelcentrum, maar wel erg compleet. Het is overdekt en is ruime gratis parkeergelegenheid. Veel eetgelegenheden, zoals de Bram, Kippie, een visboer, de AH, Big Bazar enz. Op zich de moeite waard als je in de buurt bent.
Alles wat je nodig hebt, in een jlein maar knuw winkelcentrum. De liften kunnen een update gebruiken, maar dat mag de pret niet drukken.
Leuke winkel centrum , mooie winkels , en er is van alles te bekijken voor lief hebbers is er snak tent en voor de lief hebbers van vis,? Dsnis er de vis gilde waar het gezonde vis te eten is , maar letopkan er erg druk zijn , zo goed loopt die zaak enheerlijkevis krijg je voor geschoteld Egt een aan rader !!!
Het winkelcentrum is het overdekt winkelgebied voor Schiedam-Noord. Diverse winkels zijn hier te vinden voor hoofdzakelijk voor de meest gangbare aankopen. Zoals eten & drinken, huishoudelijke artikelen sport kleding, boeken, dieren spullen, enz. Om een of andere reden lukt een fietsenwinkel het hier niet vaste voet aan de grond te krijgen. Er is wel plaats genoeg voor twee supermarkt-ketens. Toeristisch: nee. Je bent er zo doorheen gestruind, en zo bijzonder zijn deze winkels niet. Uitstraling: dagelijks. Zo af en toe zijn er activiteiten zoals Sinterklaas met zwarte piet. Het is er schoon, toegankelijk, en s'avonds vooral verlaten. Parkeren kan hier gratis. De tramhalte is 'voor de deur'. Er zijn hier geen openbare WC's. En ook geen bomen. Maar als u een koffie bestelt bij een van de twee uitbaters, dan zijn er wel mogelijkheden voor opluchting. Spaland is niet het enige winkelplein in Noord. Bijna elke wijk heeft wel zijn eigen supermarkt met een of twee kleine winkeltjes er naast. Een gelijkwaardige of alternatief winkelcentrum is toch wel de Loper in Vlaanderen. Met de tram vanuit Spaland goed te bereiken. Een slag groter is Vlaardingen Centrum. Schiedam Centrum kan ik niet aanbevelen, tenzij je daar een doel heb. De stap daarboven is dan weer Rotterdam Lijnbaan/Koopgoot.
Genoeg winkels om een of twee uur te winkelen en merendeel overdekt
leuk winkelcentrum voor in de buurt. qua winkels zit er van alles wat voor je dagelijkse boodschappen, noten, verzorging en kapper etc het zit er allemaal. enige nadeel van spaland is dat de ramen soms springen : wellicht ipv glas een keer een ander materiaal gebruiken.
Een beetje sfeerloze winkelcentrum, wel super handig gratis parkeren en alle soorten winkels zijn aanwezig.
Goede Parkeergelegenheid om even snel toko Bellesa te bezoeken voor een lekker Pasteitje en heerlijk Broodje Kipkerrie. Goed voor de pauze als je in de buurt bent, of nog even snel voor het avondeten. Of als avondeten natuurlijk ook perfect.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid