facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkelcentrum Parkweide Ede

Winkelcentrum Parkweide Ede

Info

Bij winkelcentrum Parkweide kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen, gratis parkeren en een ruim aanbod van winkels.

Adres: Parkweide, 6718 DJ Ede
Stad: Ede
Route: Parkweide
Postcode: 6718 DJ



op zoek naar gerelateerd: Parkweide Ede openingstijden, Sinterklaas Parkweide Ede, Leuke winkels Ede, Groenteboer parkweide Ede, Winkelcentrum Ede, Openingstijden AH Ede, Kledingwinkels Ede Centrum, Pinautomaat Parkweide Ede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Winkelcentrum Bellestein Ede Winkelcentrum Bellestein Ede 934 meter Een mooi kleinschalig winkelcentrum met een gevarieerd aanbod aan winkels
Winkelcentrum Stadspoort Winkelcentrum Stadspoort 4 km Alles overzichtelijk op een plek.. voor mij heel handig!!!
Recensies
Een klein winkelcentrum met 2 supermarkten, bakker, kapper, 2 drogisten, groenteboer en slijterij.
Twee supermarkten, AH en Aldi, bloemen, brood en heerlijke kip winkel. Nog een kleine Etos, kruidvat en Gall en Gall en natuurlijk een lunch/cafetaria. Gratis parkeren als je met de auto komt!
Het is duidelijk te merken dat het distributiecentrum van AH aan het staken is. Geef toch die 12%. Het is goedkoper dan alle klanten boodschappen zien doen in andere supermarkten.
Leuk winkelcentrum. Jammer dat niet alles open was anders had ik zeker bij brood en co wat gekocht. Al was het maar om te proeven of nog lekkerder is dan het brood van brood en ko in Bodegraven
Mooi winkelcentrum, lekker dichtbij. Goede frituur en een AH, Aldi en nog wat andere winkels zoals groenteboer, bakker en drogist.
Gezellig winkel centra met sprookjes figuren
Ga er af en toe heen vooral als ik in de buurt ben. Grote winkel, voor mij iets te groot, maar kan het meestal wel vinden.
Modern opgezet met de winkels die je nodig hebt voor je dagelijkse benodigdheden. de AH, Etos, een kapper, slijter en nog wat goedkope winkels als Kruidvat en Aldi zitten er ook. Gratis parkeren en altijd plek.
Sta daar vlak bij op de camping. Mooi winkel centrum . Dus kom er graag. Alles bij de hand top.
Als je in bospark Ede logeert, is dit superkortbij. Heel handig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid