facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkelcentrum Parade

Adres: Telgang , Nootdorp 2632, NL
Stad: Nootdorp
Route: Telgang
Postcode: 2632



op zoek naar gerelateerd: Parade Nootdorp nieuws, Kledingwinkels Nootdorp, Toko Parade, Winkelcentrum Pijnacker, Rooster's Nootdorp, Parkeren Parade Nootdorp, Paradiso Groente en fruit Nootdorp, Toko Parade Nootdorp openingstijden
Recensies
Zeer gezellig winkelcentrum. Niet erg groot maar het bevat wel alles wat je nodig hebt. Verder ziet alles er netjes uit en wordt er in het weekend regelmatig iets gedaan ter vermaak van het winkelende publiek!
zeer tevreden over dit mooie nette winkelcentrum, alle belangrijke winkels bij elkaar, we komen hier graag.
Prima winkelcentrum voor de dagelijkse dingen. O.a. 3 supermarkten, vis, vlees, groente en bakkerswinkel, hele fijne kapper, action, schoenenwinkels, het zit er allemaal. In de parkeergarage vooral niet proberen om gelijk op de 1e te gaan staan, rij er eentje door en je parkeert naast lift en roltrap. Vervelend dat er maar één lift aanwezig is en maar een uitgang, fijn zou zijn als je aan de andere kant thv Action ook de garage uit zou kunnen, al is het per trap.
Leuk en nieuw winkelcentrum met veel verschillende soorten winkels.
Leuk winkelcentrum. Sinds dat de openbare orde daar weer een beetje naar normaal is teruggekomen, is het ook weer fijn om te winkelen daar. Leuke verzameling van winkels.
Fijn om nog ergens gratis te mogen parkeren. Leuk winkelaanbod en ik kan er makkelijk komen met een duofiets als ik met een cliënt van Ipse wil shoppen. Top!
Schoon, leuke mensen en niet al te druk. Leuke winkeltjes, gewoon een leuke wandeling in je pauze. Het is niet al te groot.
Alles is er aanwezig hoop winkels ook op zondag open gratis parkeren helemaal top echt een leuk winkel centrum zeker een aanrader
Mooi winkelcentrum met alle winkel die men nodig heeft
Helaas gisteren vervelend weer maar wat ik gezien heb is goed bevallen. Gaat zeker terugkomen ook mooi dat je er heel dichtbij parkeren kan top. En veel winkels wat ik snel zag een aanrader op zeker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid