facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkelcentrum Molenpoort

Winkelcentrum Molenpoort

Info

Winkelcentrum Molenpoort Nijmegen. Meer dan 50 winkel op gebied van fashion, kids, beauty, food & more

Geschiedenis

De Molenpoort passage is een bruisend winkelcentrum gelegen in het midden van het centrum van Nijmegen. Met meer dan 20.000 m² aan winkelplezier voor jong en oud. Fashion, Kids, Lifestyle, Beauty en Food zijn allemaal te vinden in het grote overdekte winkelcentrum met meer dan 55 winkels. Met de grote diversiteit aan winkels kun je uren vertoeven in de passage. Het unieke aan de Molenpoort is de ruime parkeergelegenheid op het dak van de Molenpoort.

Adres: Passage Molenpoort 33a, 6511 HS Nijmegen
Telefoonnummer: 024 -323 27 77
Stad: Nijmegen
Route: Passage Molenpoort 33a
Postcode: 6511 HS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 11:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Verbouwing Molenpoort Nijmegen, Molenpoort Nijmegen parkeren, Grootste winkelcentrum Nijmegen, Winkelcentrum Nijmegen openingstijden, Yauno Nijmegen, Mecca Nijmegen, Schoenenwinkel molenpoort Nijmegen, Tante Hannie Nijmegen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coop Molenstraat Coop Molenstraat 148 meter Waarschijnlijk de meest klantonvriendelijke supermarkt die ik ooit bezocht heb. Voora...
Marikenstraat Marikenstraat 252 meter Welkom op de officiële pagina van de leukste winkelstraat van Nijmegen!
Winkelcentrum de Notenhout Winkelcentrum de Notenhout 4 km Royaal wijkwinkelcentrum met voldoende variatie
Winkelhart Hatert Winkelhart Hatert 5 km Geeft laatste jaren een verpauperde indruk dit winkelcentrum. Veel vuilnis en troep b...
Winkelcentrum Dukenburg Winkelcentrum Dukenburg 5 km Hoop dat de upgrade waar ze mee bezig zijn, het winkelcentrum weer wat leven gaat kri...
Recensies
Op zich mooi verzorgde passage met parkeren op het dak. Helaas neemt de leegstand van winkels toe waardoor het met name boven een eenzame indruk maakt. Wel een mooie doorgang tussen de Molenstraat en de Marikenstraat. Toch blijft er nog genoeg over waaronder een Coöp, Xenos, Kruitvat, Big Bazaar, Pipoo voor het creatieve knutselwerk, een lederzaak, Prenatal, een herenmode zaak en Gall&Gall.
De plaats is leuk om er even te zijn ,te kijken, genieten van je kopje koffie/thee , gebakje er bij en lekker van genieten. Dit gedeelte is 4 sterren. NU 29-11-22 weet ik ook dat de openbare toilette GEEN rolstoel plaats is , voor die in de rolstoel zitten. Wat een gedoe en ik zit niet in rolstoel . Ruimte zo is TE KLEIN voor de rolstoel om die recht voor de WC te krijgen . Dat gedeelte krijgt van mij 0,6 Ster. Dit ivm dat er iets is voor de rolstoelers .
Prima winkelcentrum met veel parkeerruimte op het dak. Parkeergelegenheid moet wel vooraf betaald worden. Leuke winkels zoals Kruidvar, Big Bazar en Xenos.
Steeds meer panden in dit winkelcentrum komen leeg te staan. Intertoys is verhuisd, Prenatal is weg, en beide panden zijn dichtgeplakt. Doet de sfeer geen goed.
Niet het meest gezellige overdekte winkelcentrumpje wel praktisch. Parkeerdek op het dak. Binnen wat fijne winkels en eetgelegenheden. Geen ervaring met dat laatste, dus daar kan ik niets over zeggen. En als je via 1 van de uitgangen naar buiten loopt zit je midden in het centrum van Nijmegen.
Heerlijk lopen en winkelen in Nijmegen .en rondje park is ook leuk
Extra overdekt winkelcentrum midden in het centrum van Nijmegen. Zijn helaas wat panden dicht/gesloten ivm moeilijke tijden. Sfeer is goed.
Vreselijke plaats om te bezoeken zwervers junks daklozen en dames van lichte zeden in en vooral rondom deze plaats. Bezoek van buiten de stad schaamteloos voor Nijmegen. Tevens de straat afgesloten waardoor Heeeel slecht bereikbaar.
Niet meer de winkels van vroeger. Troosteloze sfeer!
Beetje sfeerloos, maar heeft wel enkele leuke winkels
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid