facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkelcentrum Middenwaard

"Welkom bij winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard. In het overdekte winkelcentrum tref je meer dan 150 winkels aan op het gebied van mode, lifestyle en beauty.Dagelijkse boodschappen doe je met alle gemak in één van de drie supermarkten die het winkelcentrum rijk is: Albert Heijn XL, DekaMarkt en Lidl. Daarnaast zijn er talloze bekende winkelketens én zelfstandig ondernemers om jou precies te bieden waar je naar op zoek bent.Ben je toe aan een break tijdens het winkelen? Neem dan plaats in één van de lunchrooms, koffiezaken of restaurants.Parkeren doe je al voor maximaal 2,- euro per dag."
Adres: Middenwaard 102, 1703 SH Heerhugowaard
Telefoonnummer: +318000064
Stad: Heerhugowaard
Route: Middenwaard 102
Postcode: 1703 SH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Plattegrond winkelcentrum Middenwaard Heerhugowaard, Middenwaard honden toegestaan, Middenwaard Cadeaukaart, Zara Heerhugowaard, Middenwaard 129 HEERHUGOWAARD, Gezondheidswinkel Heerhugowaard, Black Friday Middenwaard, Openingstijden Action Middenwaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Middenwaard Middenwaard 76 meter Het winkelcentrum ligt in Heerhugowaard en is voor het allergrootste gedeelte volledi...
Albert Heijn Roze Flamingo Albert Heijn Roze Flamingo 2 km Hele fijne winkel. Mooi ingericht en super aardig personeel. Ze hebben ook eigenlijk ...
Recensies
Ik ben nu eenmaal geen fan van overdekte winkelcentra. Maar voor een overdekt winkelcentrum is deze best okee. Veel winkels, van kado's tot schoenen en van dagelijkse boodschappen tot juwelen. Eet- en drinkgelegenheden voldoende. Niet dat hinderlijke galmende geluid en veel te schelle licht dat in andere overdekte winkelcentra je zintuigen teistert, maar toch genoeg voor mij om hier slechts sporadisch te komen.
Heel groot winkelcentrum met een ruim aanbod winkels. Parkeren voor de deur kost je geld, als je tenminste langer dan een kwartier binnen bent.
Parkeergelegenheid top! Parkeer tarief eveneens. Centrum goed toegankelijk, schoon en een prachtig winkel aanbod. We hebben een 4 tal uren hier rondgelopen en een goede ervaring opgedaan. Dit was ons eerste bezoek op aanraden van onze zoon. Kunnen overige plaatsen met name in NH veel van leren. Onze woonplaats is Oosthuizen Gemeente Edam Volendam
Groot Winkelcentrum sinds de jaren '70 steeds meer uitgebreid, heel veel diverse winkels waar je uren kan vertoeven, je zal je hier niet vervelen, neem vooral je familie, vrienden en vriendinnen mee. Het is overdekt en er zijn voldoende goedkope parkeerplaatsen, boven en onder de grond. Middenwaard is the place to be.
Mooi winkelcentrum in Heerhugowaard met 2 parkeergarages en terreinen er omheen Ruim winkel aanbod
Leuk winkelcentrum met veel verschillende winkels. Goed bereikbaar met zowel het OV als met de auto. Veel parkeermogelijkheden. Wel zouden er wat meer bankjes/ openbare zitmogelijkheden in het winkelcentrum mogen zijn. Toiletten zijn ook mooi en schoon. Ook zijn er kluisjes aanwezig.
Heerlijk winkelcentrum. Vind het aleen jammer dat ik niet in iedere winkel goed kan komen als rolstoeler met handbike want door het hele winkelcentrum rollen red ik niet meer kwa enige en kracht. binnen voor de deur neerzetten mag denk ik niet zo maar en dan kan hij ook gestolen worden.
Mooi overdekt winkelcentrum. Winkel aanbod voldoende, gratis openbare toiletten en parkeren is niet heel duur. Sfeer laat wat aan de wensen over, beetje strak en kill.
Overdekt centrum met meerdere leuke winkels. Op zondag ook open maar dan zijn niet alle winkels open. Wel de grotere bedrijven. Er zijn meerdere plekjes om lekker te lunchen. Het is er niet te druk. Parkeren kost ongeveer 2 euro per dag. Altijd wel een plekje te vinden.
Groot winkelcentrum met een grote diversiteit aan winkels. Minpunt is het openbaar toilet. Deze zit aan de kant van het gemeentehuis/bibliotheek en als je bij het Kruidvat bent moet je dus het hele winkelcentrum door. Voor een dagje shoppen met het gezin ook erg geschikt. Bioscoop, theater, bowlen, glowgolfen, park, restaurants, etc. allemaal rondom Middenwaard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid