facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkelcentrum Koningshoek

Winkelcentrum Koningshoek

Info

Koningshoek is het overdekte winkelcentrum van Maassluis. Er zijn drie grote supermarkten, verschillende horecagelegenheden en gratis parkeergelegenheid.

Geschiedenis

Winkelcentrum Koningshoek is een overdekt winkelcentrum bestaande uit ruim 60 winkels en 900 openbare parkeerplaatsen. Parkeren is gratis.

Winkelcentrum Koningshoek dateert uit de jaren zeventig en is de afgelopen jaren gerenoveerd. Per april 2018 geheel gerenoveerd. De Koningshoek is centraal gelegen in Maassluis. Door de goede aantakking op de doorgaande weg, de Westlandseweg, is het winkelcentrum lokaal goed bereikbaar.

Met drie grote supermarkten Albert Heijn, Hoogvliet en Aldi en daarnaast een mooi aanbod voor de dagelijkse en modische winkels en diverse horecagelegenheden.

Bekijk de actuele openingstijden op: http://www.koningshoek.nl/openingstijden/

En bezoek ook eens onze koopzondag. Elke laatste zondag van de maand zijn de winkels geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur. Onze supermarkten zijn iedere zondag geopend van 12:00 tot 18:00 uur.

Tot ziens in ons winkelcentrum.



"Welkom bij winkelcentrum Koningshoek in Maassluis. In het overdekte winkelcentrum tref je een ruim 60 winkels aan op het gebied van mode, lifestyle en beauty. Door de juiste mix van nationale & internationale merken, lokale retailers en gezellige horecagelegenheden hoef je je niet te vervelen tijdens een bezoek aan het winkelcentrum in Maassluis. Daarnaast kun je nabij het winkelcentrum gratis parkeren."
Adres: Koningshoek, 3144 BA Maassluis
Stad: Maassluis
Route: Koningshoek
Postcode: 3144 BA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: nieuwe winkels koningshoek maassluis, action koningshoek, plattegrond koningshoek maassluis, koningshoek lucky summer weken, koningshoek maassluis renovatie, plattegrond winkels koningshoek maassluis, koningshoek maassluis openingstijden, parkeren koningshoek maassluis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steun Maassluis Steun Maassluis 1 km Steun Maassluis helpt ondernemend Maassluis door deze periode van crisis heen te kome...
Winkelcentrum Steendijkpolder Winkelcentrum Steendijkpolder 1 km Winkelcentrum Steendijkpolder gelegen in Maassluis West is een gezellig buurt winkelc...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Winkelcentrum Koningshoek met het openbaar vervoer


Maassluis, Koningshoek 150 meter
126
Maassluis, Koningshoek 160 meter
126
Maassluis, Uiverlaan 240 meter
126
34
Maassluis, Uiverlaan 260 meter
126
34
826
Maassluis, Maassluis West 380 meter
126
B

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid