facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkelcentrum Keizerswaard

Winkelcentrum Keizerswaard

Info

Winkelcentrum Keizerswaard, het winkelcentrum van Rotterdam-IJsselmonde!

Geschiedenis

Winkelcentrum Keizerswaard is een overdekt winkelcentrum met ruim 80 winkels en bevindt zich in het Bruisend Hart van de wijk IJsselmonde te Rotterdam. Winkelcentrum Keizerswaard is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Volg @WCKeizerswaard ook via Twitter. Klik op de onderstaande link en volg ons:
https://twitter.com/#!/WCKeizerswaard


Adres: Keizerswaard 55, 3078 AL Rotterdam
Stad: Rotterdam
Route: Keizerswaard 55
Postcode: 3078 AL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: keizerswaard koopzondag 2018, keizerswaard nieuws, keizerswaard action, keizerswaard hema, keizerswaard jumbo, keizerswaard dirk, keizerswaard parkeren, keizerswaard 50 jaar
Recensies
Het is een groep van geïntegreerde markten met diensten Lidl in , Jumbo. Action enzovoort van de dienstenmarkten Naast een coffeeshop, kleine restaurants en andere materiële vereisten die elk huis nodig heeft U zult het interessant vinden om daar rond te dwalen en te winkelen
Keizerswaard, het beste wat ijsselmonde is overkomen. Je kan er gezellig winkelen en eten, het uitje voor jong en oud. Genoeg parkeergelegenheid, dus die zorgen kan je thuislaten. De sfeer is er goed, dus je vermaak je prima. Al met al, keizerswaard is een winkelcentrum die mensen hoog hebben staan en terecht!
Ben vorige week voor de eerste keer daar geweest. Wat een mooi winkelcentrum daar kan winkelcentrum zuidplein niet tegenop. Ging er naartoe omdat scapino op zuidplein weg is . Ruime gangen mooie winkels kortom daar ga ik vaker naartoe.
Mooi overdekt winkelcentrum. Voldoende parkeergelegenheid. Het wordt goed bezocht en je vind er alles wat je nodig hebt. Minpuntje vind ik dat de opticiens oververtegenwoordigd zijn.
Het word steeds drukker. Vrij verwarrend qua layout maar wel heel veel winkels met een breed assortiment
Ik vind dat ze hier openbare toilet moeten plaatsen in het winkelcentrum. Zo kunnen mensen met hoge nood naar de WC.
Alles was in orde, alleen maar goede medewerkers in de diverse winkels.
Winkels ruim assortiment. Parkeren nabij winkelcentrum is op zaterdag 1 grote chaos !! Leidt tot grote ergenis bij de bezoekers.
Sfeerloos en in het donker geen veilig gevoel. Ga ik nooit meer heen
Nou dat is mooi opgeknapt. Alles wat je nodig heb zit er wel op grote kleding winkels na dan. Parkeren kan je op het parkeerdek boven doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid