facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkelcentrum Hoogvliet

Winkelcentrum Hoogvliet

Info

Het stadshart van Hoogvliet met een ruime keuze aan mode, verzorging, horeca en etenswaar. Voor echte Hoogvlietse gezelligheid en een compleet aanbod ben je op winkelcentrum De Binnenban aan het juiste adres.

Geschiedenis

Via deze officiële facebookpagina van Winkelcentrum De Binnenban in Hoogvliet blijf je op de hoogte van alle winkelcentrum nieuwtjes, maak je kans op leuke acties en inspireren we je met de laatste trends.



"Winkelcentrum Hoogvliet is het winkelcentrum voor al uw boodschappen en meer. Vrijwel alle bekende merken zijn aanwezig waaronder 4 grote supermarkten. AH, Lidl, Dirk en Hayat, Kruidvat, Etos, HEMA en nog vele grote namen zorgen voor een compleet aanbod.Je auto kun je neerzetten op een van de 1200+ gratis parkeerplekken!"
Adres: Winkelcentrum Hoogvliet, 3191 CL Hoogvliet (stadsdeel)
Stad: Hoogvliet
Route: Winkelcentrum Hoogvliet
Postcode: 3191 CL


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Koopzondag Binnenban Hoogvliet, Binnenban hoogvliet route, Hoogvliet Binnenban plattegrond, Aantal Hoogvliet winkels, Hoogvliet Binnenban openingstijden, Parkeren Binnenban Hoogvliet, Hoogvliet winkels Rotterdam, Hoogvliet winkel in de buurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Binnenban Binnenban 20 meter
Shahbadam Shahbadam 662 meter Fijne syrische winkel,goede producten,en heel vriendelijk personeel.Die je echt probe...
Wilhelm Tellplaats - Hoogvliet Wilhelm Tellplaats - Hoogvliet 739 meter De Wilhelm Tellplaats in Hoogvliet is een klein winkelcentrum waar door winkeliers en...
Recensies
Prima winkelcentrum . Veel winkels voor ieder wat wils . Naai atelier voor verstellen van kleding e.d. Supermarkt , buitenlandse Toko mooie producten ! winkel voor vlaaien, kaarten en kranten etc. Eethuizen . Genoeg te doen . Genoeg parkeerruimte . Donderdags markt op de !
Fijn winkelcentrum met gratis parkeren en voldoende aanbod. Wel jammer dat C&A verdwenen is. 3 sterren omdat de grondwerkzaamheden in het winkelgebied veel te lang duren.
Soooo, lang niet geweest, altijd leuk om weer te komen
Pluspunt: gratis parkeren. Dat zie je helaas niet veel meer. Echter verdient dit zich terug als je ziet hoe druk het er altijd is. Minpunt: momenteel zijn ze bezig met onderhoud en herinrichten van het ondergronds leidingwerk en het bovenliggende bestrating.
Ze hebben het plein goed aangepakt, want het hele plein laat open ivm riolering. Nu ziet het er weer beter uit. Ze zijn nog niet klaar, maar gaat vast mooi worden.
Een winkelcentrum als zovelen, je vind wat je nodig hebt
Veel leegstaande winkelruimte ligt verspreid in dit te grote wijkwinkelcentrum. Maar de grote winkelketens, waaronder de supermarkten AH, Lidl en Dirk houden nog stand, evenals de fastfoodzaken, horeca en vishandels. Ook Action, Kruidvat, Zeeman en dergelijke, trekken mensen. Ik was er op een zomerse donderdagmiddag en het was redelijk druk. Dat zal ook te maken hebben met de grote en gevarieerde weekmarkt die naast het winkelcentrum op donderdag plaatsvindt. De grote kringloopwinkel verdient speciale vermelding. Boven de winkels bevinden zich twee lagen appartementen. Het winkelcentrum heeft een parkeergarage.
Ik was hier niet wetend op een marktdag, helllll . Ook met verbouwen bezig ,alles door elkaar, geen vervangende borden dat je de weg opeens stop. Vreselijk
Voor mijn doen, altijd gezellig. Af en toe wat ongezellige Mensen om me heen,niet mijn hoofd maar mijn Lichaam die mijn dat zegt.
Vrijdagavond 20:00 bijna alle winkels gesloten. Geen sfeer en nog minder gezelligheid. En dat op koopavond erg jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid