facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkelcentrum Dorperweerth

Winkelcentrum Dorperweerth

Info

Winkelcentrum Dorperweerth is een overdekt centrum waar u voor alle dagelijkse boodschappen maar ook voor uw minder dagelijkse boodschappen als kadootjes en persoonlijke verzorging terecht kunt.

Geschiedenis

De bewoners uit Julianadorp en de vele toeristen weten 'Dorperweerth' te vinden voor hun dagelijkse boodschappen. Maar ook voor minder reguliere boodschappen als cadeautjes en persoonlijke verzorging kunt u in het overdekte winkelcentrum terecht. Of ontmoet er uw vrienden voor een lekkere kop koffie met vlaai, een drankje of een etentje.

Label

De bewoners uit Julianadorp en de vele toeristen weten 'Dorperweerth' te vinden voor hun dagelijkse boodschappen. Maar ook voor minder reguliere boodschappen als cadeautjes en persoonlijke verzorging kunt u in het overdekte winkelcentrum terecht. Of ontmoet er uw vrienden voor een lekkere kop koffie met vlaai, een drankje of een etentje.



"een ruim net opgezet winkel en boodschappen centrum in een mooie wijk van julianadorp! alle verse groepen zijn vertegenwoordigd en er is een Ruime supermarkt van het bedrijf VOMAR, verder zijn er een aantal nonfoodwinkels zoals, brillen, telefoon reparatie etc., kapper, Kruidvat, schoenenzaak, snackbar en Pizzeria buiten het centrum"
Adres: Drooghe Bol, 1788 VB Julianadorp
Telefoonnummer: 0223646340
ln.htreewreprodmurtneclekniw@ofni
Stad: Julianadorp
Route: Drooghe Bol
Postcode: 1788 VB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vomar Julianadorp Vomar Julianadorp 30 meter Logisch ingedeeld, leuk vriendelijk personeel. Als er een rij staat zijn ze erg snel ...
Winkelcentrum de Riepel Winkelcentrum de Riepel 2 km Het leukste, grootste en gezelligste winkelcentrum aan de kust! Elke zondag geopend!
Recensies
Héél leuk Winkel Centrum, inclusief: De Hema, Jumbo, AH, en t Kruidvat, Etos, Primera, Én verschillende kledingzaken. Óok, een Dierenspecialist, en een fijne Electra zaak inclusief héél fijn personeel. Wat ik vergeet, is een bakkerswinkel, van Slijkerman, en een Slagerij. Er tegenover, een tapijtenzaak en ernaast een hele fijne Bloemenzaak. Dus van alle markten, thuis en voor élk wat wils. Óók prima parkeerplaatsen.
Hier kun je warm en overdekt winkelen. Lekker van alle levensmiddelen voorzien. Van een slager tot een visboer, van een boekhandel tot een interieurzaak. Voldoende parkeerplaatsen en vriendelijk personeel.
alles wat je dagelijks nodig hebt daar te vinden. zoals bakker, slager kruidvat, groenteboer, bruna en vomar
Troosteloos winkelcentrum.. kom er haast nooit, hoewel ik er een steenworp vanaf woon.
Alle winkels deden mee aan Sint Maar, gezellig hoor!
Leuk winkelcentrum met winkel die er in een wijk toe doen.
Gisteren bij Vomar geweest en wilde aan de voorkant na binnen. De Cassiere begon direct met harde stem tegen mij te schreeuwen dat ik de verkeerde ingang had. Op dat moment schrik ik hiervan. Ik vroeg vriendelijk of zei dit niet op een andere toon kan vertellen. Nee dat kon ze niet. Aangegeven dat ik wel op zoek ga na een andere supermarkt.
mooie winkel centrum buiten om ook mooie opgeknapt. aanrader voor in ze zomer een stuk minder druk dan de Riepel
Kwalitatief hoogwaardige ondernemers, top bakker en slager, voordelige supermarkt maar bovenal een zeer vakkundige opticien, aanrader
Hele gezellige Jumbo, mooi opgezet en goede service. De 7 voorwaarden van de Jumbo worden na geleefd, evenaard en verbeterd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid