facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkelcentrum de Belleman Dommelen

Winkelcentrum de Belleman Dommelen

Info

Winkelcentrum de Belleman is midden in Dommelen gelegen en is met recht het middelpunt van Dommelen. Een grote complete supermarkt, met daarnaast uitstekende speciaalzaken maken het centrum erg aantrekkelijk. Gezellig & compleet, veel en gratis parkeren!

Geschiedenis

Hét centrum van Dommelen, een compleet en gezellig winkelcentrum met een prachtige grote PLUS supermarkt en een compleet aanbod kwalitatieve speciaalzaken.



"Welkom in ons winkelhartIn De Belleman is winkelen veel meer dan een boodschap doen. Gemoedelijk en veelzijdig, persoonlijk en warm. Dat is wat ‘winkelhart’ De Belleman wil zijn. Bij ons haal je al je dagelijkse boodschappen, koop je een lekker flesje wijn en laat je je schoenen herstellen of een nieuwe bril aanmeten. Tussendoor maak je een praatje met elkaar of rust je even uit in een heel gemoedelijke en persoonlijke ambiance. We kennen onze klanten vaak bij naam en zijn zeer betrokken bij het winkelcentrum en onze wijk.Eind 2020 is het winkelhart volledig gerenoveerd. De Belleman is duurzamer, veiliger en gezelliger dan ooit. Gratis parkeerruimte is er volop, direct aan de rand van ons winkelcentrum. Er is plek voor zo’n honderd auto"
Adres: van Bruhezedal, 5551 EW Dommelen
Stad: Dommelen
Route: van Bruhezedal
Postcode: 5551 EW



op zoek naar gerelateerd: Valkenswaard winkels, Winkels Valkenstaete Valkenswaard
Recensies
Klein winkelcentra met winkels waar je het hoognodige kunt kopen. Een geweldige schoenmaker, de Mitra, een bakker, opticien, het Kruidvat, Plus met niet te vergeten De Buren, waar je een lekker hapje en drankje kunt genieten, maar ook de post kunt laten verwerken, pakketjes ophalen en zeker niet vergeten hun shop. Dan is er ook nog een heerlijke sushi bar, elke dag staat er een vrouwtje lekkere Vietnamese loempiaatjes te bakken. Je kunt er zonder gedoe geld Pinnen en je kunt er gratis parkeren. Wat wil je nog meer?
Leuk om even wat winkels te bezoeken er zijn redelijk wat winkels overkapt maar ook daar buiten
Klein winkelcentrum bij ons in de buurt, waar je al je dagelijkse benodigheden kan halen.
Kwamen daar naar aanleiding van zoeken via Google maar winkelcentrum. Dit mag geen winkel centrum heten. Even in de Plus geweest welke de prijzen gewoon 100% hadden verdubbeld. Dus met gierende banden weg gegaan. Jumbo in Valkenswaard even verderop had gelukkig wel normale prijzen.
Prima supermarkt maar ja komt ook door dat ik er veel mensen ken maar altijd gezellig om naar toe te gaan zowiezo gratis parkeren
Fijn toegankelijk winkelcentrum, leuke winkels, gratis parkeren
Ik geef het drie sterren omdat ik een groentenboer mis en een slagerij. Je bent "verplicht" deze produkten bij de plus supermarkt te kopen. Aangezien deze binnen dit winkelcentrum alleenheerser is, werkt dat niet in het voordeel van ons klanten. Nu is het vlees bij de plus van goede kwaliteit, dus dat gaat dan nog, maar de groenten vindt ik qua prijs/kwaliteit niet voldoende. Zeker sinds de plus van eigenaar is verwisseld vindt ik de kwaliteit en service stukken minder. Ook zitten er sinds kort twee nieuwe "eettentjes" waar eigenlijk niemand op zit te wachten. Sushi en braziliaanse hapjes of zoiets. Verder zit er een gemiddelde kruidvat, een zéér goede bakker een uitstekende drogist met goede service en vakkennis. Een mooie vakkundige schoenenreparatie/sleutelmaker/ stomerij winkel. Een goede drankenwinkel en redelijke bloemist. Tevens ook een opticien. Een goed functionerend postpunt met kantoor/boekprodukten plus koffiebar. Iedere dag staat er een viskar op parkeerplaats, maar de kwaliteit en keuzes vindt ik gemiddeld tot summier, dus maak er geen gebruik van. De snackbar is gemiddeld en zwaar verouderd qua interieur. Geen sfeer. Het hoognodige aan onderhoud wordt er aan gedaan, maar dan heb je het ook wel gehad. Kom er dan niet vaak. De friet is gemiddeld, snacks oké. Sinds kort is de bestrating in het winkelcentrum opgepimpt met ook mooie zitbanken centraal geplaatst. Wat ik wel mis zijn een paar afvalbakjes die er voorheen wel waren. Laten we zeggen dat ik voor 75% tevreden ben en een tip : vul leegstaande pandjes niet alleen maar op met eettentjes. Trek als winkeliersvereniging een goede groentenboer die veel mensen missen slagerij/viswinkel of desnoods een goede kwaliteit toko aan. Oftewel vakmensen.
Leuk winkelen er zit een plus, sushi-restaurant, friettent schoenreparatie, en benodigdheden, Drankenwinkel en een pinautomaat. Makkelijk parkeren.......
Leuk winkelcentrum waar van alles te vinden is!
Verschillende winkels en natuurlijk de Plus die hier allemaal in het winkelcentrum zitten. Fijn voor de snelle boodschap
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid