facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkelcentrum Amstelplein

Winkelcentrum Amstelplein

Info

Winkelcentrum Amstelplein is een levendig winkelcentrum in Uithoorn met 22 winkels.

Geschiedenis

Het winkelcentrum is overdekt en rookvrij.
Elke vrijdagavond is het koopavond.
Winkelcentrum Amstelplein is uitstekend te bereiken. De bus stopt voor de deur en we hebben een eigen parkeergarage voor 300 auto's verdeelt over twee parkeerdekken, waarvan het eerste dek overdekt is. Parkeren in onze garage is gratis.
Op deze pagina worden de algemene openingstijden vermeld. Op onze website (www.??????) kunt u het actuele winkelaanbod zien en ook de openingstijden van elke winkel.

Adres: Amstelplein 32 - 67, Uithoorn
Stad: Uithoorn
Route: Amstelplein 32 - 67


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Winkels Uithoorn oude dorp, Winkelcentrum Uithoorn, Amstelplein Amsterdam, Winkels Uithoorn Zijdelwaard, Amstelplein Uithoorn openingstijden, Zijdelwaard Uithoorn, Bruna Uithoorn, Chocotoko Uithoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Winkelcentrum Zijdelwaard Winkelcentrum Zijdelwaard 2 km Eye Wish heeft wel een zeer slechte service! Mijn bril was wat verbogen door een onge...
Winkelcentrum Legmeerplein Uithoorn Winkelcentrum Legmeerplein Uithoorn 2 km Informatie over winkelcentrum Legmeerplein in Uithoorn.
Recensies
Ein-de-lijk is dit winkelcentrum weer fatsoenlijk met de auto te bereiken vanuit Vinkeveen/Wilnis/Mijdrecht. Het winkelcentrum is klein maar fijn, overzichtelijk, en door het grote overdekte plein straalt het veel zonniger uit dan veel andere overdekte winkelcentra. Dat draagt bij aan het gevoel van veiligheid. En de auto parkeer je gratis!
Lekker droog shoppen en ruim parkeren op het dak. De tussenverdieping is wat krapper qua parkeren. De winkels zijn leuk. Het is beperkt, want een vrij klein winkelcentrumpje.
Klein maar gezellig winkelcentrum met de fijnste Albert Heijn van de regio. Daarnaast een paar fijne speciaal zaken en op woensdag een kleine maar fijne markt
Altijd gezellig om bij bakkerij van maanen een kopje koffie te drinken, ze hebben heerlijke taartjes en koekjes, maar ook erg lekker brood
Kleinschalig maar overzichtelijk veel variatie aan winkel
Vooral vanwege juwelier Sparnaay gaan we er heen. Goede service en prijzen zijn voor elke portemonnee ... parkeren boven de winkels en droog naar je auto met boodschappen kar van ah vd Berg.. ook fijne winkel.
Zag er gezellig uit...ookal was er veel gesloten Blok prachtige winkel waar ik iets moest ophalen
Helaas geen enkele kleding winkel. Alleen buiten Blok maar dat is voor een ruime portemonnee! Zou een aanwinst zijn!
Wat weinig winkels maar de winkels die zitten zijn netjes. Alleen die parkeergarage is echt slecht gemaakt. Onlogische rijrichtingen, smal, enorme pilaren die hele parkeerplaatsen opslokken en of het dak is zo lek als een mandje of ze zijn de waterafvoer vergeten want het is altijd overal zeiknat na 1 buitje. Vind de dakconstructie zowiezo dubieus.
Prettig en royaal opgezet winkelcentrum met een ruime sortering aan zaken, variërend van supermarkt tot slijterij, van exclusieve kledingwinkel tot warenhuis. Het winkelcentrum Amstelplein is bovendien goed bereikbaar en beschikt over een parkeerdek waar bijna altijd veel plaats is èn het parkeren gratis is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid