facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkelcentrum Ackershof

Winkelcentrum Ackershof
Adres: Raadhuisplein , Pijnacker 2641 DZ, NL
Stad: Pijnacker
Route: Raadhuisplein
Postcode: 2641 DZ



op zoek naar gerelateerd: Winkelcentrum Pijnacker-Nootdorp, Pijnacker Centrum openingstijden, Parkeren Pijnacker Centrum, Koopzondag Pijnacker, Ackershof Pijnacker openingstijden, Kledingwinkel Pijnacker, Creamarkt Pijnacker, Pijnacker centrum route
Recensies
Leuk winkelcentrum met verscheidene winkels en eetgelegenheden. Helaas zijn honden in de overdekte gedeeltes verboden wat niet meer past bij deze tijd. Er zitten veel kledingwinkels, 2 supermarkten en een dierenwinkel. Eerste uren is parkeren gratis in de overdekte parkeergarage.
Klein overdekt winkelcentrumpje. Alle essentiele winkels zijn aanwezig. Supermarkt, groentenboer, slager, hema, drogist, etc.
Karig winkelaanbod en heel sfeerloos. Pijnacker kan nog heel wat van het centrum van Berkel leren!
Lekker slenteren langs de winkels, dan met mooi weer een terrasje pakken. Een echte aanrader is Willy s lunch room. Lekkere gerechten, vriendelijke bediening en fijne geprijsd. Met de feestdagen mooi versierd. Een echte aanrader.
Altijd fijn om daar boodschappen te doen
Mooi en schoon winkelcentrum. De parkeergarage eronder is daarentegen wel een uitdaging: veel pilaren en smalle parkeerplaatsen.
Verrassend groot centrum voor Pijnacker. Ruime parkeergelegenheid, veel verschillende winkels en semi overdekt. Prima!
Even bij slagerij Opstal geweest. Mooie zaak en prettig geholpen.
Pas op met parkeren in de ondergrondse garage. Smalle parkeerplaatsen en veel heel dikke palen.
Leuke kledingzaak. Redelijk geprijsd. Let wel op!!! Alleen ruilen of te goed bon. Geen geld terug!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid