facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wings of Change

Wings of Change

Info

www.wingsofchange.nl

Geschiedenis

Word lid van onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van ons multifunctionele centrum en activiteiten!

Stichting Wings of Change is een professioneel centrum voor dagbesteding, leerwerk-, re-integratie- en revalidatietrajecten. Tevens is het centrum een thuisbasis voor mooie en bijzondere roofvogels en uilen.
Wij willen met dit centrum een voorbeeld uitdragen voor de zorg én dierenwelzijn anno nu en in de toekomst!

Stichting Wings of Change is opgericht ter ondersteuning van de kwetsbare doelgroepen.
We zien dat een groot deel van deze kwetsbare doelgroepen, o.a. door bezuinigingen, steeds meer tussen ‘wal en schip’ vallen in de huidige maatschappij. Dit is een zorgelijke situatie die om aandacht vraagt. Ieder mens heeft recht op de juiste zorg én aandacht.

Stichting Wings of Change zet zich voor de volle 100 procent in voor deze stelling. Maar uw hulp is daarbij onmisbaar! Met uw steun is het mogelijk om onze doelen te realiseren!

SAMEN MET ELKAAR VOOR ELKAAR!


Onze taak

Ons centrum gaat vanuit de basis (trajecten, paramedische zorg, dagbesteding en educatie) groeien naar een prachtig concept die uniek is in Nederland op dit moment. Wij willen met ons centrum en onze manier van begeleiden een voorbeeldfunctie uitdragen voor de zorg anno nu en de toekomst.

Producten

U kunt bij ons terecht voor:

-Dagbesteding
-Revalidatietrajecten
-Leerwerktrajecten
-Re-integratietrajecten
-Nazorgtrajecten
- Voedingsadvies
- Paramedische zorg
-Training en educatie op maat



"Wings of Change combineert de opvang van roofvogels met de zorg aan en ontwikkelen van kwetsbare doelgroepen. Door jarenlange ervaring hebben wij gezien wat voor positieve uitwerking de omgang en interactie met roofvogels en het verblijven in de natuur heeft op het welzijn van mensen. Door hen samen te laten werken met de roofvogels bieden we zorg aan zowel de mens als dier.Daarnaast zet Wings zich wereldwijd in voor het welzijn, het behoud en de bescherming van roofvogels en hun leefomgeving. Samen met met gespecialiseerde partijen ontwikkelt Wings, wildlife- en conservatieprogramma's voor kritiek bedreigde giersoorten en luggervalken. En biedt zij natuur-educatieve workshops aan scholen, bedrijven, dierenhulpverleners en instellingen."
Adres: Schoolweg 4, 1619AL Andijk
Telefoonnummer: 0228222136
ln.egnahcfosgniw@ofni
Stad: Andijk
Route: Schoolweg 4
Postcode: 1619AL



op zoek naar gerelateerd: wings of change andijk, schoolweg 4 andijk, wings of change facebook, roofvogel andijk, wings of change scorpions
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Antwoord Stichting Antwoord 1 km Geweldig om bij deze mooie stichting de Here God te mogen dienen!
Bijbelse Cultuur Stichting Bijbelse Cultuur Stichting 2 km De naam zegt het al: wij willen aandacht vragen voor de Bijbelse Cultuur.
Recensies
Wat een fantastische locatie, mensen met passie en enthousiasme. Prachtige vogels en prachtige tuin. Echt een heerlijke plek om een middag door te brengen.
Wij hebben een geweldige informatieve middag gehad en veel vogels op onze arm mogen krijgen. Hele aardige mensen- een geweldige beleving! Respect voor alle liefdevolle zorg die daar gegeven wordt aan mens en dier!
Afgelopen vrijdag een geweldige roofvogel workshop vaderdag cadeau gehad bij Wings of Change in Andijk. Onder de bezielende leiding van Hielko Van Rijthoven werd de achtergrond en de bijzonderheden van iedere roofvogel waar mee gevlogen werd belicht. Ik heb verschillende vogels op mijn arm gehad, zoals de kookaburra, zee adelaar, woestijn gieren, melkuil etc. Deze kwamen naar je toe vliegen en landden op je handschoen, waar wat lekkers in zat. Wat een topdag. Ik kan iedereen aanraden om eens een workshop te boeken voor je vriendengroep, buurtvereniging, famile uitje o.i.d. Het is zeker de moeite waard. Nancy Konijn bedankt voor je prachtige foto's.
Afgelopen zaterdag een rondleiding en vliegshow mee gemaakt. Het was fantastisch. Heel imposant om de roofvogels van zo dichtbij mee te maken en te zien vliegen. Degene die de show begeleidde is een echte entertainer. Ook was het indrukwekkend te horen het verhaal achter wings of change.
Een super goed onderhouden park met veel gedreven vrijwilligers. De stichting biedt kwetsbare mensen een dagbesteding. Op het park is er een enorme diversiteit aan vogels en ontelbare bloemen en planten. Doordat wij planten hebben gesponsord mochten we van de zomer een vogelshow bijwonen. Dit was erg leuk om mee te maken en erg indrukwekkend.
Wat een super leuke middag hebben we gehad. Dit gaan we zeker nog eens doen. Leuke groep mensen, die veel tijd voor je hebben. Dieren hebben mooie grote verblijven. Kan nog veel positieve dingen op schrijven , maar beter dat je het zelf gaat ervaren
Roofvogel-opvang met ambulance. 7 dagen/ per week, professioneel inzetbaar. Draag bij dmv donatie, giften ed. Dagbestedingsprojectten en een Sociale- Huiskamer in spé.
Een schitterende locatie met mooie grote verblijven voor de vogels. Veel geleerd een goeie rondleiding gehad. Zelf geholpen met het vliegen van de vogels
Fantastische plek, fantastisch initiatief, mensen met hart en ziel voor dier en mens. Fijn, hartverwarmend en hopelijk nemen velen een voorbeeld aan deze stichting en mensen!! Genoten van de prachtige roofvogels.
Mooie stichting met een prachtig doel! Prachtige roofvogels en betrokken medewerkers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid