facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WINEBAR Gris Sec

WINEBAR Gris Sec

Info

WINEBAR Gris Sec is de plek in Zierikzee waar je gastronomisch kan genieten van een goed glas wijn. Ervaar het zelf!
Alles met wijn moet mogelijk zijn.



"Gris Sec is de plek in Zierikzee waar je heerlijk kan genieten van een goed glas wijn met een heerlijk diner."
Adres: Hoofdpoortstraat 2, 4301AT Zierikzee
Stad: Zierikzee
Route: Hoofdpoortstraat 2
Postcode: 4301AT


Recensies
Gris Sec heeft sinds kort een vermelding op de Michelin site. En niet voor niks: alles klopte. Een warme ontvangst, een prachtige inrichting en een gezellige sfeer. En nog belangrijker: fantastisch lekkere gangetjes begeleid door heerlijke wijnen. Hard werken voor de gastvrouw en de chef en het enthousiasme spat ervan af. Diep respect voor wat ze samen op die leeftijd op de kaart hebben gezet. We hebben een heerlijke avond gehad en zijn qua smaken helemaal in de watten gelegd. Dankjewel!
Heerlijk gegeten in dit mooie restaurant, verscholen aan een klein pleintje! Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen door de gastvrouw en de dame van de bediening. Een gevoel van thuiskomen in het mooie en gezellige interieur. Het eten wat een genot om naar te kijken als een schilderijtje op je bord en met zorgvuldigheid en liefde bereid. Ook over de wijnen die zij als suggestie serveerde bij de gerechten wist zij vol passie te vertellen. Wij komen zeker nog eens terug!
Bruschetta was volgens eigenaresse Nathalie waar gasten voor terug komen. Dit nadat ze gezien had dat wij onze bruschetta hadden laten staan en ik binnen kwam afrekenen. Omdat ze niet vroeg of alles naar wens was geweest, zei ik ik dat er één gerechtje, niet echt lekker was. Alsof het 3 keer gemarineerd was in knoflook olie en limoen. Dat kon niet, maar ze zou het wel eens aan de chef vragen. Best bijzonder om zo met je gasten om te gaan. Afrekenen en klaar was het, ‘zure’ nasmaak hadden wij ervan.
Uitstekende wijnbar met grote wijnkaart. Gelegen aan een schattig pleintje, net buiten het drukkere centrum. Flink wat "open wijnen". Behalve goede wijnen kun je hier ook nog eens heel lekker eten. Goed op smaak, mooie bordjes. Zeer prettige service met verstand van zaken. Aandacht voor de klanten. De wineparing bij de gerechtjes is top. Zeer aan te bevelen.
Wat een verscholen parel in Zierikzee! Je denkt het is een wijnbar, dus hop naar binnen voor een wijntje voordat we uit eten gaan. Topwijn! Top advies! Wij dus afrekenen en op pad naar het restaurant waar we gereserveerd hadden. Daar zaten we dan, we werden welkom geheten, maar verder niet geholpen. Hup jas aan en vertrekken, terug naar de wijnbar. Gelukkig werden we wederom hartelijk ontvangen en mochten we aanschuiven voor het diner. Op het eerste gezicht denk je dat je misschien wat bijpassende hapjes kunt nuttigen en that's it. Niks is minder waar. Ze hebben een heerlijk menu met bijpassende wijnsuggesties. Goede prijs-kwaliteit verhouding. 3 gangen voor 39 EUR! Fantastische wijnen gedronken. Mooie uitleg gekregen over de wijnen. Kortom een heerlijke avond gehad! Mochten we weer eens in de buurt zijn, dan komen we zeker langs!
Top service, top eten en heerlijke bijpassende wijnen, we komen snel weer terugEten: 5/5
Lekker!!! Mooie fijne afgewerkte borden en een breed palet aan smaken. Een echte streling voor de tong. Een verborgen juweel op een leuke locatie. Dit is zelfs een Michelinster waard. Voor een dikke steak of een grote pot mosselen met frieten en mayonaise moet je ergens anders zijn. :-
Gelegen aan een pleintje, omringd met bomen en een vijver.... voelt het bijna buitenlands aan. Een gastvrouw met verstand van haar wijnen. Omdat we niet goed kunnen kiezen tussen al het lekkers op de kaart laten we ons door haar verassen. En dat is prima gelukt. Een mooie, frisse, minerale wijn welke prima past bij een Zeeuwse oester. Ook binnen ziet alles er netjes en chique uit zonder over de top te zijn. Hier gaan we nog eens terugkomen om aan te schuiven voor het diner!
Wat zijn wij enorm verrast door de gastvrijheid, kwaliteit en sfeer bij restaurant Gris Sec! Genoten van het drie-gangen diner met een fantastisch wijnarrangement. Uitgebreide uitleg bij ieder gerecht en ook van de bijbehorende wijn. We voelden ons welkom vanaf de eerste minuut totaan het laatse moment dat we onze jassen aangereikt kregen! Wauw, gastvriendelijkheid zoals het ooit bedoeld was! Wij komen graag terug! Bedankt Natalie en team!
Geweldige collectie wijn, en zéér verrassende gerechten. Steven als gastheer, ervaren en kenner van de wijnen die hij schenkt. Nathalie als fijne, goedlachse en lieve gastvrouw. A place to be!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid