facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Windsurfvereniging Vlietland

Windsurfvereniging Vlietland

Info

Windsurfvereniging Vlietland leert je (beter) windsurfen. Lessen voor beginners en gevorderden,ook privéles. Elke dinsdagavond in het seizoen training.

Geschiedenis

Windsurfvereniging Vlietland vind je aan het surfstrand van recreatiegebied Vlietland, langs A4 tussen Leidschendam, Voorschoten en Leiden in. De surfclub is opgericht in 1982.

Ons clubhuis ligt direct aan het water. Je kunt voor de deur je spullen optuigen en het water op. Binnen kun je je droog en uit de wind omkleden, of gezellig boven blijven hangen tot de zon onder gaat om na te praten over je geweldige surfsessie of om tips en trucks uit te wisselen met de andere leden.
De club organiseert minstens eenmaal per maand een clubdag met in elk geval een clubwedstrijd en ook nog wat gezelligs in de vorm van een surfontbijt of een BBQ.
Door mee te doen aan de clubwedstrijden doe je ook mee aan de strijd om het clubkampioenschap. Aan het eind van het seizoen worden de Clubkampioen en Clubkampioene gehuldigd tijdens de traditionele Kleumdag.
Moet je nog beginnen met windsurfen? Elk weekend van mei to/m september leren we je graag de basistechniek. Als je de eenmaal beheerst kun je elke dinsdagavond beter leren surfen tijdens de dinsdagavondtrainingen, die trainingen beginnen direct na het begin van de zomertijd en eindigen eind september.
Van gezellige activiteiten, zoals barbecuen, snowboarden, karten, bowlen, thema- en videoavonden zijn we ook niet vies.
Is dat nog niet genoeg, twee keer per jaar gaan we op Groot Water Weekend, dit is een gezellig weekendje weg met de surfleden naar groter water dan Vlietland.


Kom eens langs om een kijkje te nemen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Tot ziens op Vlietland!

Adres: Rietpolderweg 1, Leidschendam-Voorburg
Stad: Leidschendam-Voorburg
Route: Rietpolderweg 1



op zoek naar gerelateerd: Windsurf Den Haag, Windsurf leiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roeivereniging Rijnland Roeivereniging Rijnland 533 meter Mooie vereniging met een nieuw clubgebouw. Leden zijn kundig, vriendelijk en behulpza...
Roeivereniging Rijnland Roeivereniging Rijnland 533 meter Roeien: liefde op het eerste gezicht!
RKAVV Leidschendam RKAVV Leidschendam 4 km Beste club ever, altijd gezellig en sportief groetjes chrisje
Gymnova Gymnastiek Leidschendam Gymnova Gymnastiek Leidschendam 5 km Gymnova Gymnastiek is een Leidschendamse turnvereniging met ongeveer 500 leden. Er zi...
Duikmateriaal Gevonden / Verloren Duikmateriaal Gevonden / Verloren 5 km Je hebt een prachtige duik gemaakt in één van de prachtige Nederlandse wateren. Maar ...
Algemene Zwemvereniging Leidschendam Algemene Zwemvereniging Leidschendam 5 km AZL heeft als doel het zwemmen in de ruimste zin van het woord te bevorderen. Bij ons...
Krav Maga HSW Leidschendam Krav Maga HSW Leidschendam 5 km Krav Maga lessen voor kinderen.van 5 t/m 17 jaar. Gemakkelijk aan te leren omdat we v...
LV-Boxing LV-Boxing 6 km Ik train nu langer dan een jaar bij LV-Boxing. Ik ben een korte tijd veel afgevallen ...
Tafeltennisvereniging VVV Tafeltennisvereniging VVV 6 km Uitermate leuk en vriendelijk bar- cq barpersoneel o.l.v. Mark en Rob en eigenlijk ge...
Manege Hestar Manege Hestar 6 km Super leuk voor kinderen, ook als ze zelf niet rijden. Iedereen staf maar ook de kind...
Cartouche hockeykampen Cartouche hockeykampen 6 km Cartouche hockeykampen is een kamp georganiseerd door Cartouche met het doel om de je...
Recensies
Zojuist een introductieles gehad. Goede en rustige uitleg voordat je het water opgaat. Voldoende instructeurs voor de groepsgrootte. Goede tips tijdens het surfen en vooral zeer vriendelijk. Dankjulliewel voor voor deze les Ik heb het echt naar m'n zin gehad op het water.
Gezellige club voor iedereen. Voor jong en oud, beginners en gevorderden. Wind of geen wind, windsurfen of suppen, het is altijd gezellig. De windsurf weekenden op groot water zijn fantastisch....!
Hele leuke windsurfclub, fijne open sfeer. Leuke mensen, van jong tot oud. Er is goed materiaal te huur mocht je dit niet zelf hebben, tevens stallingsmogelijkheden. Leuke trainingen, materiaal ook beschikbaar op de club, op verschillende niveaus beginners, herintreders, gevorderden.
De gezelligste club van Nederland als je het mij vraag!! Hier leer in windsurfen in no time.En als het niet waait verzinnen we gewoon wat anders leuks. In de winter is het natuurlijk te koud om te windsurfen dus hebben elk jaar winteractiviteiten. ik ben hier al 3 jaar lid en heb het altijd ontzettend naar mijn zin.
Hele leuke windsurfvereniging, met de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van materiaal. Nu lid sinds 4 maanden en al heel veel geleerd. Goede instructeurs en behulpzame bestuurders.
Super windsurfclub. Altijd onwijs gezellig en erg leuke trainingen op de dinsdagavonden! Daarnaast is de club regelmatig open in het weekend en kan er lekker gevaren worden!
Leuke vereniging met regelmatig weekendjes weg. Ook super fijn dat je goed materiaal van de club kunt gebruiken als je nog niet zelf een setje hebt of wilt aanschaffen.
Ben ondertussen al bijna zes jaar lid bij windsurf vereniging Leidschendam. Het is een gezellige club, waar je elke week wat nieuws over deze fantastisch sport kan leren. Mede hierdoor heb ik het voor elkaar gekregen om op het EK windsurfen te hebben gestaan.
Een gezellige club waar altijd wel mensen met je mee het water op willen. Ideaal voor beginnende surfers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid