facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Windesheim Flevoland

Windesheim Flevoland
Adres: Hospitaaldreef 5 , Almere 1315 RC, NL
Telefoonnummer: 088 469 6600
Stad: Almere
Route: Hospitaaldreef 5
Postcode: 1315 RC



op zoek naar gerelateerd: Windesheim opleidingen, Windesheim inloggen, Windesheim logo, Windesheim open dag, Windesheim bekende alumni, Windesheim Zwolle adres, Windesheim telefoonnummer, Wip Windesheim
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
International School Almere International School Almere 5 km Leuke school, maar beetje duur 2500 per jaar is zeer minder mooi.
Recensies
Studenten worden aan hun lot overgelaten. In 2019 bezochten we, samen met onze zoon, een informatieavond van de studierichting software development. De aspecten persoonlijke benadering en begeleiding van studenten werden benoemd als punten waarop de opleiding zou uitblinken. Dit ervaarden we als een zeer belangrijk keuzecriterium De realiteit hebben we ervaren als totaal anders: - Docenten zij slecht bereikbaar - Er heerst een verstikkende regels-zijn-regels-mentaliteit bij de administratieve afdelingen: er is totaal geen oog voor specifieke situaties die om een specifieke benadering vragen - Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd - Veranderde regels worden gebrekkig en onvolledig gecommuniceerd Al met al heeft onze zoon, ondanks deze onverschillige bureaucratische houding, de studie afgerond, en meldde zich aan voor de diploma-uitreiking. Echter, als klap op de vuurpijl, lag er bij de diploma-uitreiking géén diploma klaar voor onze zoon. Hij was “vergeten” omdat hij uit een herkansingsjaar kwam. Een sterk staaltje van administratieve onkunde, dat, na alle negatieve ervaringen, ervaren werd als een trap na.
Vervolg review Piet den Toom Afdeling Software development In 2019 waren we op een informatieavond van de Hogeschool Windesheim in Almere, studierichting Software development. Vol enthousiasme vertelde men dat deze hogeschool uitblinkt in de persoonlijke benadering en begeleiding van haar studenten. Er werden voorbeelden genoemd van studenten die dankzij gezien te worden met succes hun studie hadden gevolgd. Hoe teleurstellend was echter de realiteit. Mijn man heeft hierover een recensie geschreven. Zie de review van Piet den Toom. Dit jaar is onze zoon afgestudeerd. We wilden een afspraak met iemand van zijn studie maken om onze ervaring te vertellen en feedback te geven. Onze insteek was niet de school verwijten te maken, maar onze ervaring te bespreken. Een review op Google hadden we niet op het oog. Waarom we deze nu wel schrijven, is, omdat het niet gelukt is een afspraak te maken met de docent. We stootten op hetzelfde onvermogen als onze zoon. Op 30 mei hebben we de eerste mail gestuurd. Daar ontvingen we op 9 juni de eerste reactie op. Na wat heen- en weermailen over een datum hoorden we niets meer. 7 juli heb ik een herinnering gestuurd. Enfin, het is niet gelukt om voor de vakantie een afspraak te maken. Na de vakantie hebben we het opnieuw geprobeerd. De betreffende persoon had niet goed gekeken, zijn laptop werd onder handen genomen waardoor hij geen toegang tot zijn agenda had, zag mijn bericht pas na een week en reageerde tenslotte helemaal niet meer. Het is m.a.w. niet gelukt om een afspraak te maken. Kwa communicatie is deze afdeling heel slecht. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.
Wat een lieve en lovende woorden bij de diploma uitreiking "op gepaste afstand" van mijn zoon door de begeleidende docenten . Echt top gedaan!
2 sterren, 1 ster voor de locatie 1 ster voor de mogelijkheid stellen om een propedeuse te behalen. Deze school vertelt je kind, partner, zus , broer etc,. Dat de persoon in kwestie INGESCHREVEN MOET BLIJVEN STAAN TOTDAT DE PROPEDEUSE IS OVERHANDIGD. Uiteindelijk blijkt dat je je WEL moet uitschrijven maar komen ze met deze informatie te laat aan waardoor je de school geld schuldig bent, terwijl je al aan een andere school studeert. LET ALSJEBLIEFT OP AANKOMENDE PROPEDEUSE STUDENTEN. wil je een propedeuse halen en elders gaan studeren? METEEN na bevestiging van de examencommissie uitschrijven!
Een hele goede school. Aardige docenten, je bent hier echt een persoon en geen nummertje. Het gebouw is erg nieuw en altijd schoon. De lesstof is leerzaam, alleen door de Corona omstandigheden vrijwel niet fysiek op school geweest. De begeleiding is goed en al helemaal als je er om vraagt!
Er staat een ongeopende champa op de vierde verdieping. Uit de lift naar rechts en dan die koelkast!
Zeer tevreden over deze school met prima begeleiding van de meeste docenten. Dit zijn ook echt mensen uit het bedrijfsleven, waar je graag wat wilt van opsteken. Aanrader voor iedereen die het gevoel wilt krijgen dat ze geen nummertje zijn
Super leuke en goede school! Erg fijn om huiswerk te maken op locatie door de verschillende verdiepingen en ruimtes. Daarnaast kan je er erg lekker en goedkoop koffie kopen!
Review over HBO-ICT. Docenten zijn zomaar weg waardoor lessen meer dan een half jaar uitvallen. Je word in het diepe gegooid zonder uitleg. De projecten zijn compleet vaag tot een paar dagen voor de deadline, dan besluiten ze toch maar uitleg te geven. Het was de beste opleiding maar sinds ze alles hebben omgegooid en mijn jaar als proefkonijn is gebruikt is de opleiding helemaal verpest. Ook vertellen ze je om boeken te kopen, terwijl de 1e les wordt vertelt dat dat niet nodig was en je dus €150 hebt weggegooid.
Goede begeleiding als nodig is kan je extra uitleg vragen aan de docent. Aardige docenten. Fijne sfeer om te studeren. Ik ben meer dan tevreden over deze school.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid