facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wim Slangen Sports

Info

Wij hebben een ruime keuze aan schoenen, kleding en accessoires voor verschillende sporten zoals: voetbal, tennis, training, zwemmen, indoor en outdoor.

Geschiedenis

Sport 2000 Wim Slangen Sports is dé sportspeciaalzaak voor Echt en omgeving. Bij Wim Slangen Sports vindt U altijd de laatste mode en een ruime keus aan topmerken. Met de uitgebreide collecties in o.a. voetbal, tennis, training, zwemmen, running en indoor is het zeker de moeite waard een bezoek te brengen aan onze winkel. Service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Tevens kunt U bij ons terecht voor bespanservice, bedrijfs- en promotiekleding.

Gespecialiseerd in:
Voetbal
Tennis
Fitness
Zwemkleding
Running
Indoor



"Sportwinkel in Echt met als specialisaties: voetbal, fitness, tennis, indoor en outdoor. Ook kunt U bij ons terecht voor: teamsporten , bedrukkingen, bespanningen tennisrackets én natuurlijk goede deskundigheid en service!"
Adres: Prins Bernhardstraat 63, 6101EC Echt
Telefoonnummer: 0475486446
Stad: Echt
Route: Prins Bernhardstraat 63
Postcode: 6101EC



op zoek naar gerelateerd: Squash racket bespannen venlo, VV Sittard kleding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sells keepershandschoenen Sells keepershandschoenen 2 km Keepershandschoenen #anotherlevel SELLS. Innovatieve keepershandschoenen gedragen doo...
XtremeBikeWorld XtremeBikeWorld 2 km Vertaald door Google Uitstekende winkel en werkplaats, de heer Natalini Vanes moet wo...
Recensies
Mooie sportzaak met goede service. Baal alleen dat ik daar afgelopen zaterdag sportschoenen heb gekocht van €150,- die online door oa de webwinkel van de fabrikant worden aangeboden voor minder dan €75,- incl. verzendkosten.
Klasse sportzaak met altijd goed advies en service van Wim en Jolanda!!
Geen grote sportzaak, maar wel meer dan voldoende keuze. Wij worden meestal door de eigenaar zelf geholpen en die kent inmiddels de wensen van ons. Daardoor gaat het uitzoeken en kiezen een stuk sneller en beter. De prijzen zijn ook netjes, geen hoofdprijs maar ook weer niet super goedkoop, wel altijd goede service. Vorig jaar had mijn zoon een probleem met zijn keepershandschoenen, dat werd kosteloos opgelost. Top service.
Sneakers en gymschoenen gekocht voor onze dochter. Goed en eerlijk advies, mooie kwaliteit schoenen en tot slot een prima prijs/kwaliteitverhouding!
Wat een super service!! Hier naar binnen gekomen voor loop sokken en uiteindelijk de perfecte wandel schoenen gekocht. Voor een eerlijk en goed advies kun je hier het beste naar toe gaan!
Ontzettend fijne winkel. Zeer veel kennis van zaken. Goed advies gekregen met de aanschaf van diverse tennismaterialen. Wim weet waar hij het over heeft en is altijd bereid om mee te denken.
Wim en medewerkers denken altijd met je mee, top service, fijne sportkleding en -shoes etc.
Wim Slangen Sport is niet alleen een sportwinkel waar men terecht kan voor vele takken van sport, . maar ook een winkel waar men een goede service verleend. Het door mij gekochte artikel vertoonde naar enige tijd een mankement.Ondanks dat ik de aankoopbon niet meer had heeft de heer Slangen een oplossing gezocht en gevonden. Hier voor mijn hartelijke dank.
Heel onvriendelijke en agressieve eigenaar van de zaak. Als ik iets niet verstanden heb en nog een keer hem vertelde wat de bedoeling is wordt hij heel onvriendelijk en agressief. Da ga ik nooit meer naar toe. Dan bestel ik over het Internet of ga naar Intersport waar ook de prijzen beter zijn.
Blijft na vele jaren bijna 30 jaar geleden kwam ik hier voor het eerst nog steeds een zaak waar ik graag wat extra afstand voor af leg. Helder, duidelijk en eerlijk advies en een fijne overzichtelijke winkel.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Wim Slangen Sports met het openbaar vervoer


Echt, Centrum 430 meter
67
68
Echt, Centrum 430 meter
67
68

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid