facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wim's Pandjeshuis Veendam

Wim's Pandjeshuis Veendam

Info

Geld lenen tegen inbreng van roerende goederen, tevens in- en verkoop, drop off vuurwerkdealer.

Geschiedenis

Wim’s Pandjeshuis bestaat al sinds 1996. Het onjuiste beeld dat veel mensen van een Pandjeshuis hebben, wordt door iedereen na een bezoek aan onze zaak onmiddellijk bijgesteld. Door onze ervaring, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid hebben wij een goede naam opgebouwd onder onze klantenkring, die nog dagelijks uitgebreid wordt door mond op mondreclame.

Naast dat wij een Bank van Lening zijn, waar u goederen in onderpand geeft tegen contanten, hebben wij tevens een winkel. Hier kunt U terecht voor het in- en verkopen van goederen. Ons assortiment wisselt per week. Tevens kunt u gebruik maken van het Drop- off systeem.U kunt u goederen nadat ze gecheckt zijn en de waarde bepaald is achter laten in onze verkoopruimte, wanneer het verkocht is krijgt wordt u telefonisch op de hoogte gebracht. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding.

Adres: Beneden Oosterdiep 60, 9641 JE Veendam
Telefoonnummer: 06-51820380
Stad: Veendam
Route: Beneden Oosterdiep 60
Postcode: 9641 JE


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 13:00
Dinsdag: 10:00 - 13:00
Woensdag: 10:00 - 13:00
Donderdag: 10:00 - 13:00
Vrijdag: 10:00 - 13:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Recensies
Kom hier al jaren, altijd goed geholpen met eerlijke handel/verpanding. Leuke mensen in een mooie zaak, die je graag helpen.
Lekker druk,maar ook gezellig,koffie thee chocolademelk, en olieballen,dus kom voor vuurwerk naar,Wim,'s Pandjeshuis, Beneden Oosterdiep 60 Veendam ..
Ging er heen voor een kerst trein die had ik via marktplaats gezien
Deze is klantvriendelijk en klantgericht wil niets betalen terwijl het zelfde in z.n pandjeshuis lag
dit is een puik winkeltje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid