facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wim's Muziekkelder

Wim's Muziekkelder

Info

Vinyl, CD's & DVD's
Nieuw + 2e hands

Adres: Korte Heezenstraat 5 A, 7001 BN Doetinchem (gemeente)
Telefoonnummer: 0643846055
ln.redlekkeizumsmiw@ofni
Stad: Doetinchem
Route: Korte Heezenstraat 5 A
Postcode: 7001 BN



op zoek naar gerelateerd: wim’s muziekkelder doetinchem doetinchem, instore agenda, muziekwinkel doetinchem
Recensies
Ik had niet verwacht dat de collectie vinyl zo groot was. Heel veel keus en netjes gesorteerd. De volgende keer dat ik hier weer kom neem ik een lijst van LP’s mee die nog op mijn wensenlijst heb staan.
Wim´s Muziekkelder is de Hemel voor de ware MuziekLiefhebber, een kelder propvol met vinyl, cd´s, dvd´s en Boeken...je gaat nooit met lege handen naar huis! Ervaar het zelf en kom luisteren...
Heerlijk snuffelen tussen duizenden vinyl. Hij heeft een grote verzameling. Iedere keer zie je weer een rij met potentiële pareltjes om je verzameling mee uit te breiden. Zéér aan te bevelen een keer te gaan snuffelen.
Een erg leuke platenzaak. Singles zijn niet geweldig gesorteerd, maar albums zijn makkelijk te vinden.
Een geweldige locatie om uw vinyl verzameling aan te vullen met de ontbrekende albums. Ze hebben hier echt alles en daarnaast wordt je er vriendelijk en vakkundig geholpen door Wim.
Snuffelen tussen massa's LP's, verdwalen in muziek op een druilerige zaterdag. Je vergeet de tijd en waant je terug in je jeugd. O ja, en wij mochten er ook nog eens optreden. Super fijne plek in Doetinchem.
Ik ging voor een CD van Arch Enemy, maar die was er niet. Toch met wat anders naar huis gegaan, keuze genoeg en daarnaast is het gewoon een gezellige, leuke winkel!
Mooie collectie, beetje rommelig ingedeeld, dus de 1ste keer even zoeken. En Wim is super behulpzaam. Prijs is redelijk. Uiteindelijk paar leuke lp's gekocht. Dus ik kom hier graag nog eens terug
Top service ! Mijn RSD aankoop heelhuids thuis bezorgd naar Belgie . Zo wordt mijn Madonna vinyl collectie weer wat uitgebreider
Top service! Door het coronavirus kon ik helaas niet naar de winkel om te kijken voor een verjaardagscadeau, via de nieuwe webshop besteld en na een berichtje te doen kon hij het toevallig 's middags al bezorgen. Erg fijn, daardoor kwam het cadeautje op tijd binnen. Sowieso al een top winkel met heel veel keus, zelfs online nu. Pakketje was erg goed verpakt, dus de plaat zag er nog top uit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid