facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wim Romijn Art

Wim Romijn Art

Info

Wim Romijn, kunstschilder, illustrator en auteur van negen platenboeken over het vroegere landleven en de natuur rondom de boerderij.

Geschiedenis

Als illustrator, kunstschilder en auteur ben ik werkzaam voor uitgeverijen. Mijn specialisatie betreft het schilderen van fauna, landbouwpaarden en andere boerderijdieren. Mijn ontwerpen en illustraties dienden voor de vervaardiging van platenboeken, kaarten, kalenders, posters, borduurpakketten, portfolio's en giclées.
In de platenboeken 'Het Werkpaard' (1990), de bestseller 'Het Boerenpaard' (1995), 'Paardenzot' (1999), Van Ploegpaard tot polopony' (2003), de vierdelige serie 'Landelijke idylle' (2004) en 'Boerenlanders' (2011) schilder en beschrijf ik het werken met paarden, het landleven van weleer en de natuur rondom de boerderij. Verschenen interviews in kranten en tijdschriften en voor radio en televisie geven een persoonlijk beeld van mij waarin ik vertel over mijn werk en vele fascinaties. Tevens verschenen er meerdere publicaties van mijn hand en vele columns in de magazines Hart voor Dieren en Landleven.
Mijn olieverven, acrylwerken, aquarellen en gouaches waren in negen musea te bezichtigen.

ONLINE UITGEVERIJ VAN WENSKAARTEN EN REPRODUCTIES

In november 2017 startte ik een online uitgeverij van wenskaarten. Thema's zijn paarden (geen sportpaarden) en natuur. Zo zijn verkrijgbaar kerst-, valentijnsdag-, moederdag- en verjaardagskaarten. De kaarten worden door een gerenommeerd grafisch bedrijf, Synergon Druk & Print uit Winschoten, on demand gedrukt, daarbij is ruimte voor persoonlijke teksten.

Adres: Loosterweg 18, 9699 TC Vriescheloo, Groningen, Netherlands
Stad: Vriescheloo
Route: Loosterweg 18
Postcode: 9699 TC



op zoek naar gerelateerd: Wim Romijn Boeken, Het werkpaard Wim Romijn
Recensies
Prachtige aquarellen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid