facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wim de ruiter auto's & car cleaning

Wim de ruiter auto's & car cleaning

Info

in en verkoop van gebruikte personenauto's en bedrijfsauto's.
we doen ook aan professionele car cleaning voor het interieur en exterieur van de auto.
we kunnen u ook voorzien van de nodige exportdocumenten.

Adres: oude medelsestraat 2a, 4005EK Tiel
Telefoonnummer: 0653691699
Stad: Tiel
Route: oude medelsestraat 2a
Postcode: 4005EK



op zoek naar gerelateerd: Goedkope auto's Tiel, Occasions Tiel en omgeving, Wim de Ruiter Hardinxveld, Kardol Tiel, Van Mossel Tiel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autospec NL Autospec NL 436 meter Oględziny oraz diagnostyka auta przed zakupem
Gerritse Tiel Gerritse Tiel 2 km Welkom op onze officiële Facebook pagina. Deel hier mee in onze passie voor Ford en b...
Verweij autoclean Verweij autoclean 3 km Voor het schoonmaken en reinigen van uw auto.
Recensies
Een hele mooie inruil gekregen voor mijn auto en een prachtige Golf gekocht. De reserve sleutel was helaas niet in het pand aanwezig en deze is later alsnog toegestuurd. Hele fijne mensen. Afspraak is afspraak mentaliteit. Iets waar wij erg van houden.
Super geholpen, en een fijne auto gekocht. Bedankt voor de goede service, hier kopen wij zeker nog eens!
Afgelopen zaterdag een Prachtige Opel Astra OPC gekocht bij Wim en zijn zoon, de auto was super beschreven, alleen geen APK, Dat is vandaag ook geregeld, Ging er FLUITEND doorheen!! Top mensen! Zeker een aanrader, hier kun je zeker een auto kopen!
Twee weken geleden een Youngtimer gekocht een prachtige S-500 uit 2007. Keurig geholpen door vader en zoon en alles netjes volgens afspraak in orde gemaakt. Helemaal super!
Vorige week hebben we bij Wim een nieuwe auto gekocht. Ook direct de huidige auto ingeruild. We kregen er een mooie inruilwaarde voor terug. We zijn geholpen door aardige en eerlijke mensen. Geen verkooppraatjes, niets is teveel en de service is top. We zijn enorm blij met de nieuwe auto en gaan zeker terug voor de volgende auto!
Prachtige Ram gekocht van 2019, weinig kilometers. Na de vraag over wat haar krasjes werd mij beloofd dat deze bij aflevering netjes weg gepolijst/ gepoetst zouden zijn. En dit was dan ook het geval auto stond er als nieuw bij. Kreeg ook een keurig prijs voor mijn oude RR sport ondanks dit een diesel was met meer dan 2 ton. Al met al fijne ervaring geen, poespas en netjes 6 maanden garantie ..Ik kom hier zeker weer terug!
Wim/Luke, fijn om zaken met jullie te doen. geen moeite is jullie teveel. Wim en Luke maken hun belofte waar. ik heb er een 1 jaar oude Mercedes A-klasse gekocht. super goede service ik zal deze garage zeker aanbevelen en tzt ook weer terugkomen voor mijn volgende aankoop. Wim/Luke DANK.
Goede service/fijn bedrijf! Het voelt vertrouwd dat mijn auto hier aangeschaft is. Heel behulpzaam en klantvriendelijk, staan meteen klaar als je een vraag hebt of na aankoop nog ergens hulp bij nodig hebt.
Met dank aan Wim en Luuk, zijn zoon, heb ik een mooie BMW 520d gekocht, waarbij de afspraken netjes nagekomen zijn. Zij bieden veel vertrouwen.
Betrouwbaar en erg goede service heb bij wim een bmw gekocht en op de terugweg ging het motor management lampje aan wim gebeld en hij zei kom maar terug toen zijn vervangen, de distributie ketting ze hebben de schijven af gedraaid en de wielen uit gebalanceerd een erg duren reparatie al met al maar allemaal door wim betaald super service bedankt wim
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid