facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wiltec B.V.

Wiltec B.V.
Adres: Industrielaan 24, 5406 XC Uden, Nederland
Telefoonnummer: 0413 244 444
Staat: Noord-Brabant
District: Uden
Stad: Uden
Route: Industrielaan
Huisnummer: 24
Postcode: 5406 XC


Openingstijden

maandag: 08:00–17:30
dinsdag: 08:00–17:30
woensdag: 08:00–17:30
donderdag: 08:00–17:30
vrijdag: 08:00–17:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Niet bestellen op de webshop van Wiltec! Bestelling en betaling gedaan op 29 februari. ondanks de bevestiging tot op heden niks mogen ontvangen. Erover gebeld, ik zou teruggebeld worden. Dat is tot op heden ook niet gebeurd. Zeer slecht... Ik hoop alsnog snel de bestelling te mogen ontvangen. .... Dan krijg je een mail na 2 weken met de mededeling dat het niet op voorraad is... Fotos screenshot 12 maart..... Niet online bestellen!!!
Heel fijn en professioneel bedrijf waar je nog echt als klant wordt behandeld!
Ik heb echt een verschrikkelijke ervaring met dit bedrijf. Mijn werk heeft een contract met hun voor onze uniformen. Maar Wiltec heeft er echt een potje van gemaakt. 2x werd er een kleding pakket van een collega bezorgd op mijn adres. En vaak kopte de maten niet of maakte ze pasfouten. Mijn ervaring is dat Wiltec erg nonchalant te werk gaat en ze er een puinhoop van maken.
Tussen bestellen en deellevering zit altijd een aantal weken, extra kosten voor bezorgen, geen enkele informatie over de levering. Kwaliteit van de kleding is matig niet slijtvast en kleurvast, ook bedrijfslogo laat snel los.nnWebshop is wel mooi, bestellen gaat handig, alleen staan bij een aantal artikelen geen foto's hoe het product er uit ziet.
Raar bedrijf en niet van deze tijd. 9 op de 10 keer dat je wil inloggen is de webshop niet beschikbaar. Retourzendingen en/of ruilingen wordt je haast onmogelijk gemaakt.nnMijn advies is uit te wijken naar een ander bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid