facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wilma's Saloon

Info

Wilma's Saloon voor Facials, Huidverbetering, Pedicure, Manicure, Visagie, LHE Pigment Behandelingen,Anti-Aging Behandelingen en werkt met het merk Oolaboo

Geschiedenis

Wilma's Saloon is een "allround schoonheidssalon” opgericht in 2006. Wilma's Saloon is gevestigd in het mooie plaatsje Bovensmilde in Drenthe. De salon biedt een totaalpakket aan ontspannings- en huidverbeteringsbehandelingen voor het gehele lichaam.
U kunt kiezen uit een gezichtsbehandeling, hand- en/of voetverzorging of visagie. Tevens is het mogelijk om bij Wilma's Saloon ongewenste haren definitief te laten verwijderen met de behandeling LHE de Mistral. De Mistral is het paradepaardje onder de LHE apparaten.

De gelaatsbehandelingen worden door Wilma's Saloon gegeven met het nutricosmetics merk Oolaboo, wat staat voor de constante link tussen inner & outer beauty.
Voor een optimaal beeld van uw huid maakt de saloon gebruik van een specifiek huidanalyse apparaat: de skin specialist.
Wilma's Saloon biedt voor ieder (huid)probleem met de producten van Oolaboo een antwoord. De huidverbeteringsproducten van Oolaboo zijn cosmeceuticals, welke sterk geconcentreerd zijn om zeer resultaatgericht te werken. De nutraceuticals zijn cosmetische voedingssupplementen om de huid van binnenuit te voeden, te beschermen, herstellen en intensief lijntjes/rimpeltjes op te vullen.

De Mistral kan u door middel van Light Heat Energie (licht-warmte-energie) helpen bij het verwijderen van ongewenste haartjes, zowel het gelaat als het lichaam. Tevens is de Mistral geschikt voor huidverbetering (Anti Aging) en couperose. Het grote voordeel van de Mistral is dat het een grotere behandelkop heeft waardoor grotere stukken huid in een kortere tijd behandeld kunnen worden. De behandeling met LHE gaat hierdoor een stuk sneller.

Kijk voor de verschillende behandelmogelijkheden of voor meer informatie over Wilma's Saloon op www.wilma-saloon.nl.

Adres: D.S.L Dijkstrastraat 5, 9421 PH Bovensmilde
Telefoonnummer: 0592420711
Stad: Bovensmilde
Route: D.S.L Dijkstrastraat 5
Postcode: 9421 PH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Schoonheidssalon Assen, Jonkershof Smilde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GinY Alberts Pedicure GinY Alberts Pedicure 816 meter Voetverzorging en voet welness
Eerlijk & Puur by Fiona Eerlijk & Puur by Fiona 865 meter Hmm dat ruikt lekker... of jakkes wat is dat? Dit zijn de reacties op mijn essentiële...
Recensies
Vandaag mijn wenkbrauwen laten doen. Super mooi geworden en het was erg gezellig!
Weer een perfecte behandeling gehad
Geweldige behandelingen! Leuke look and feel. Een professionele salon op een top locatie.
Heerlijke schoonheidssalon. Wilma heeft zeer goede productkennis. Wilma is eerlijk en oprecht. Haar behandelingen zijn heerlijk ontspannend.
Weer geweldig geholpen lekker ontspannend
Bij Wilma's Saloon kun je alles aan je gezicht, handen en voeten laten doen .
Weer een lekkere behandeling gehad
Geweldige zorg en aandacht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid